#}
Sluurpy > Restauranter i Helsingør > Selmas Hjemmelavede Is

Selmas Hjemmelavede Is - Helsingør - Fotoalbum

Dejlig og smagfulde is. Gode klassiske varianter og nyskabelser som cintrontærte.
Snyd og bedrag... købte værdibevis til stedet. Da vi ankom var der lukket trods det var i åbningstiden... nu lover de vi får pengene retur, men de gør intet... har ringet til dem den dag vi var der og senere skrevet... på skrift lover de at de vil ordne det... men nej og nu svare de ikke... føj!!!
Semi god is. Men desværre havde min kæreste og jeg en kedelig oplevelse dernede skærtorsdag. Vi købte hver en is med tre kugler, og min kæreste snakkede om måske at få guf på (der stod et skilt fremme: guf 5kr). Ekspedienten siger kækt: "du kan også få flødeskum og syltetøj på. Eller softice!" Softi
God stor is. Smagte lakrids og kirsebær. Oplevelsen var umiddelbart, at issmagene virkede mere, som fra koncentrat end fra naturlige råvarer. Udefinerbar lakridssmag, kirsebær isen smagte af kirsebærvin.
Fin lille isbutik med fremragende is. Vi kom netop fra en anden isbutik, som var lidt skuffende, så vi besøgte Selmas. Det rettede op på skuffelsen med en fremragende is og et par rigtig fine milkshakes. Det ville være rart med lidt større udbud og skilte på alle is.
Lækker frisk waffel, god cremet is. Smilende service. Og gode priser. Der er ingen fingre at sætte på biksen - fuld tilfredshed.
Hvad er der lige sket med jeres is.... det hele smager ens og som om det er lavet på vand? I var vores favorit is de andre år..... men ikke mere...
Dejlig is som smager af kvalitet. Fik hindbær og jordbær is. Kunne godt bruge lidt mere smæk på smagen
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures