Sluurpy > Restauranter i Hellerup > Yami Sushi

Anmeldelser Yami Sushi - Hellerup

Azumizan
Kvaliteten for adskillige år siden var rigtig god. Dog er deres menu og udvalg blevet kogt ned, og tiloasset til børnefamilier da det er deres primære klientel. Dvs. At man bl.a. vil kunne finde pomfritter og ketchup på deres rullebånd, hvilket i sig selv ikke er noget problem. Blot en bekræftelse på deres menu er tilpasset kundebasen. Venligt personale og pæn restaurant, dog udkonkurreret af 'All you can eat' konceptet.
Benjamin Wivel
Find sushi. Børnene elsker at det kommer kørende rundt.
Tina Skovhede
Frisklavet sushi og lune retter til både voksne og børn- læs super for børnefamilier. Man sidder tæt, men pt. er der opsat afskærmning grundet coronasituationen. Det skærmer for lyden også👍😉 Kommer gerne igen.
MJ Vesterbro
Man sad meget tæt og det ville have været skønt hvis de brugte tallerkner blev fjernet lidt oftere. Men maden var lækker og velsmagende!
Michelle Hvidtfeldt
Maden var udmærket, men man sidder meget tæt. Det var næste umuligt at føre en almindelig samtale, uden at blive tysset på af gæsterne fra bordet ved siden af. Vi kommer ikke igen. Det skal dog siges, at dette skyldes den ubehagelige aften vi havde pga. andre gæster, og ikke restauranten som sådan
Kim Bak
Virkelig god og frisk sushi, god stemning og meget børnevenlig.
Casper Folsing
Lille og hyggelig restaurant. Deres sushi er lækker, men det er bestemt værd at prøve deres mange andre ting. Vores børn går godt til den når vi har været der.
Mira Szwarc
Lækkert mad, store variationen.
Burger Fisk Pasta Rejer Salat Sandwiches strandvejens kebab Tacos Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review