#}
Sluurpy > Restauranter i Hellerup > Eat Today Waterfront

Eat Today Waterfront - Hellerup - Fotoalbum

Fantastisk dejlig mad og flink betjening. Braiseret oksespidsbryst med kartofler og årstidens grøntsager. Nams.
Eattoday - NEVER again! Jeg bestilte bord i dag d. 27/12 - og så frem til en kulinarisk og berigende oplevelse i det italienske køkken! Hele dagen var gået med højt humør i disse juledage - og det mindede mest af alt, om en idyllisk novelle skrevet på ren kærlighed og lykke. Men som en drøm kan b
Helt fantastisk oplevelse - jeg spiste her med min mand og bestilte en masse forskellige retter. Alle virkelig velsmagende med en stor smag. Rejerne i tomatsauce var utvivlsomt min favorit - de var så gode jeg ville ønske jeg ikke skulle dele dem. Min varmeste anbefaling! God mad der er til at beta
et okay sted. prøver at være lidt forfinet på den uheldige måde pga omgivelserne. maden er den alm simple tapas så ikke noget at sige wow tll.
Har spist her et par gange efterhånden. Udmærket mad og fornuftige portioner. De har tilbud på dagens ret.
Man kan aldrig få det der bestilles
(Oversat af Google) Godt sted at komme forbi til en hurtig frokost eller middag. Klassiske øl og gode burgere. (Original tekst) Good place to stop by for a quick lunch or diner. Classic beers and good burgers.
(Oversat af Google) Café med et acceptabelt udvalg af standardartikler. Jeg havde en bedre end gennemsnittet frokostburger. (Original tekst) Café with a acceptable selection of standard items. I had a better-than-average lunch burger.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures