Sluurpy > Restauranter i Hasle > Hasle Røgeri

Anmeldelser Hasle Røgeri - Hasle

Michael
Hyggeligt sted helt tæt på kysten, men desværre ikke med havudsigt fra hvor man spiser. Maden var rigtig god og priserne okay
Maria Silje
Smukt og hyggeligt røgeri, og store portioner mad 😄 Kartoffelsalaten smagte hjemmelavet hvilket er et stort plus i min bog!
Britta Thomsen
Okay sted hvis man kommer til frokost. Kom for at spise om aften, men der er ikke forskel i menuen, så der er faktisk ikke varme retter, kun få lune retter. Jeg bestiller en varm røget laks med kold kartoffelsalat og går ud fra at laksen jo nok er lun, men bliver meget skuffet, den er kold. Spørger om den ikke kan lunes, jo med det vil de ikke anbefale i microovnen.😒 Faktisk er retten en af de dyreste på kortet men den er bestemt IKKE prisen værd. Kan ikke anbefale røgeriet, da der findes bedre på hele Bornholm som er virkelig fantastisk.
Johnny Pedersen
Langt fra det bedste røgeri på Bornholm. Vi var tre som fik rejemadder, rejerne var vandede, mayonnaisen var smurt på brødet i stedet for smør, og det hele var pyntet med en slatten dusk dild. Den røgede sild var ordinær men øllet var fint.
Britt Spurre Pedersen
Den lille fiskebuffet var ok med diverse fisk. 2 slags salater var også gode, men brødet var trist og fiskefrikadellerne var endnu mere triste. De var meget hårde i kanterne med lidt blødt "kød" indeni.. Fiskefileterne behøvede jeg ikke at prøve, da min mand fik dem med pommes fritter. Det var en trist omgang med en tyk, hård panering med lidt fisk indeni og en kæmpe klat remoulade. Alt i alt var det ikke prisen værd, men ok at prøve en enkelt gang. Lokalet og omgivelserne var fine. Betjeningen kunne være bedre.
Peter Engskov
Vist enesye sted på Bornholm, hvor de stadig ryger fisk med træbrænde. Vi ankom 15:30, lige sent nok, til at se rygningen af dagens fisk. I den tilstødende butik/shop/restaurant kunne der købes mange forskellige fisk, der også kunne fås røget.
Jack Gregersen
Var engang en godt og spændende røgeri. men syntes det mere det minder om et cafeteria. førhen kunne var det mere autentisk. men har en suveræn beliggenhed.
Johnny Fur
Et hyggeligt sted. Stedet ligger virkelig smukt. Der er en butik med gode produkter de selv har røget. Lækker frokost buffet. Dejlig udendørs siddepladser. Hasle Røgeri et helt klart et besøg værd.
Fisk Laks Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review