Sluurpy > Restauranter i Hanstholm > Café Terrassen

Anmeldelser Café Terrassen - Hanstholm

N L
Vi tog hertil med telt. Venligt og hjælpsomt personale. Vi blev opfordret til at se pladserne inden vi valgte en plads til vores telt. Det gav god mening da vi så pladserne, nogle af dem lå på meget skrå terræn. Vi fandt en god plads, som på trods af ikke at være en "udsigtsplads" stadig havde udsigt til vandet. Udmærket toilet- og badefaciliteter, samt badeland med opvarmet vand. Minimarked hvor man kan købe diverse fornødenheder samt snacks, morgenbrød og udstyr til forskellige aktiviteter. Mange mulige aktiviteter i området for både børn og voksne.
Line Jørgensen
Dejligt sted, både til ren afslapning og til masser af aktiviteter som surfing, vandreturer, cykling, svømning, gå turer, sejlads, fiskeri mm... Masser af leg til børn..
rikke minerth
Alt for lille hytte uden bord at sidde ved ingen el kedel meget støj alt for dyr hyttens størrelse taget i betragtning kommer der aldrig mere
Mark Rye Jørgensen
Familien hyggede sig i deres camping hytte. Fed vandrutchebane. Det blæser en del i Hanstholm, så det var lækkert at der er et lille bassin der hurtigt bliver varm når solen skinner lidt. Superflot område langs stranden til lange ture. Pladsen tilbyder også at tage ture i det skønne område på hesteryg.
Læderværkstedet Thy Margit Andersen
Hanstholm Camping er upåklagelig, som gæst, med gæstepakering.🙂
Henrik Bagger
Dårlig service/info fra tjek-In på Campercontact står at det koster 200 pr. Nat men virkeligheden for 2 voksene i camper er 302 kr. dårlig rengøring af baderum og toiletter og caféen lukket uden info. det ikke et sted vi kommer tilbage, Det mest positive er udsigten efter vores mening.
Martin Nielsen
Man brude skive, at det er kuperet terræn. så når, man komme, skal have en halv meter kiler eller fliser med. Så er det deres restaurant. man læser på deres side, på menukort at der frisk lave mad, men når man kommer så er det det samme som en grillbar. vi købet et vic kort for at komme op og spise stjerneskud, ikke for at spise på grillbar. Så det vic kort kunne godt været undvære de 250 kr kunne vi have brugt på noget andet. Den generelle rengøring var slet ikke i orden. Når vi tænker på at vi har covid-19 så lever den slet ikke op til dato. Først dag man kommer op I kiosken så støder man ind i et ubehøvlet svar Man føler man ikke er velkommen på pladsen. Den generelle status se meget nedslidt på pladsen.
Marianne Christensen
Fantastisk område og skøn natur. Men virkelig dårlig service ved indtjek, kaos af div. køretøjer ved ind- og udkørsel især om formiddagen. Ukorrekt info på hjemmesiden og opslag på pladsen, ukorrekt menukort i caféen. Øv 😠
Burger Fisk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review