Sluurpy > Restauranter i Hadsten > Kollerup Molle Kro

Anmeldelser Kollerup Molle Kro - Hadsten

Morten Egeberg
Den bedste mad vi har fået længe og et personale der trods Corona regler. Sørgede for at vi hyggede os.
Bjarke Olesen
Lækkert mad, god betjening
lasse isgaard
Virkelig virkelig god mad. Servicen er i top. Kan varmt anbefales. Hyggelige lokaler og omgivelser. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Henning Aslak
Hyggeligt sted. Lækkert mad og venlig betjening.
Sidsel Nordby
Ualmindelig dårlig og arrogant betjening! Har aldrig oplevet noget så ringe! Vi får en ostetallerken (selve osten er god) men en trist tallerken med lidt oliven og tørt brød, ellers ingen tilbehør. Den enen fadøl var ‘død" hvilket han reagere både uforstående og irriteret over. Da vi gerne vil bede om mere at drikke, må vi to gangen ringe over deres telefon, for at få betjening, (det er selvfølgelig efter vi begge to forgæves har været ude at lede efter dem). Da vi skal betale er vi igen ude at lede efter personalet. Vi gør ham opmærksomme på vores dårlige oplevelse med hans betjening, men han er total uforstående og afviser med forklaringen om, at vi ikke har set ordentlig efter dem…. Kunne man give minus stjerner, fik de helt klart det! Kan på ingen måder anbefale Kollerup Mølle Kro.
Ann Frank Møller
Super dejligt og så hyggeligt sted ..fantastisk mad. Og skønt personale med stort smil på .man føler sig virkelig velkommen
Jan Søgaard
Det bedste spisested i Hadsten, har spist her nu i 15år, både frokost og aften. Spørg også efter deres gode vin og der findes noget super velsmagende flasker. Dejlig hyggelig kro som den skal være. Håber i snart får vinsmagnings aftner. Kan kun anbefales herfra.
Poul Binder
Et rigtig godt madsted som virkelig forstår at al mad fra køkkenet skal være optimal trylleri Og det må siges at leve fuldt ud her Samtidig trækker det op at kunne sidde ude og yde al den gode mad under de bedste omgivelser
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review