Sluurpy > Restauranter i Haderslev > Café Malt

Anmeldelser Café Malt - Haderslev

Lene Nielsen
Hyggelig spise sted, sød og go betjening og dejligt mad😊
Allan Eskildsen
Hej. Var her sammen med konen. Efter en lille gåtur i Haderslev gik vi ind på Ras. Da det blæste lidt og temperaturen var faldende, fik vi et bord indenfor. Venlig og imødekommende betjening. Vi bestilte hver et stykke brød med æg og rejer. Helt friskt rugbrød og råvarer, smagte dejligt. Stedet er pænt og rent, og hvis man er til lidt mørkt indretning så er stedet super. Da de fleste gæster sad ude, så var det også her personalet var. Konsekvensen heraf var desværre også at kommunikationen med kokken var svær. Køkkenet ligge længst væk ude bag ved. Vi kunne dog ikke se køkkenet, men kunne hører kokkens utålmodige ringen med klokken efter serveringspersonalet, for at få den færdige mad ud. Somme tider også med frustrerende råb. Kokken serverede selv, det som vi havde bestilt. Den kommunikation kan gøres bedre. ;-)
Daniel Juhl Kristensen
Ras er ok, fin mad - dog er menukortet reduceret fra sidste sæson. Det er stedet hvis man vil sidde ude, men inde kunne være hyggeligere..
Jimmy Enoch
Virkelig dårlig/uprofessionel betjening. Mangler seriøst en der har ansvar på stedet! Maden var Ok, men ikke de mange penge værd.
Dorte Møller Rasmussen
Udsøgt mad og vin og perfekt og venlig betjening
Ellen Mattesen
Super venlig betjening. Lækkert serveret smørrebrød.
Charlotte Laursen
De to stjerner er udelukkende fordi der var en dame som var så sød og kom med godbidder til hunden, jeg havde fået et gavekort via. Smart box som jeg opgraderede til luksus brunch, min søster og jeg ville så indløse det men der var ikke andet en bøvl. Brødet der var med i brunchen der var så tørt, og den spise ske! smør der var med til 2 gange brunch var altså ikke nok. Salaten/pynt var "slatten" og uappetitlig kort sagt var det virkelig skuffende, det bedste må ha været den hyldeblomst saft jeg fik den friskpresset appelsinjuice var så fuld af kærner og is at den ikke rigtig smagte af noget.
Julie Evald
Brunchen var en gennemført kedelig oplevelse. Brødet var tørt og sejt, pandekagen og vaffelstumpen var henholdsvis sej og knas tør og begge dele virker til at være købt I køledisken i supermarkedet, baconen havde en bismag af friture og mængderne var til den nærrige side. Til den nette sum af 135 kr. (Uden drikkevarer) var det den mest skuffende og overpriced brunch jeg har haft til dato (og det siger ikke så lidt, når man normalt er bosat i København). Baseret på brunchen ville jeg give 1 stjerne, men da deres smørrebrød og burgere faktisk så ret godt ud hiver jeg den op på 2 stjerne.
Burger Mama’s brunch Pasta Pasta carbonara Sandwiches Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review