Sluurpy > Restauranter i Haderslev > Chicken & Burger

Anmeldelser Chicken & Burger - Haderslev

Louie Riedel Bolwinkel
Det var fint nok, men bøfferne kunne godt have været bedre.
Matti Pedersen
Super hyggeligt og man føler sig velkommen. Dejligt mad samt søde folk.
Kewin Paulsen
Bedste milkshake i hele sønderjylland, og et super hyggeligt spisested med god atmosfære
Jack Gregersen
Super sted, lige som i gamle dage da vi havde en I Kolding. samme gode kvalitet og smag. samt personalet er super flinke.
bajseanja
Mega lækre burger Super sød og venlig betjening
Christian Hansen
Bestilte idag en "Dobbelt burger". Rigtig flink betjening.. Men for et sted der har burger i navnet er det imponerende at levere så elendig en burger. Den var så fedtet at papiret den var pakket i nærmest var revet i stykker.. Den flød med en ketchup lignende dressing ud over siderne, som kun smagte af sur ketchup. Jeg bestilte den ved 18 tiden, med ingen andre kunder i butikken og ingen andre ordre de var igang med at lave, så der var god tid til at levere et ordentligt resultat. Men på trods af ingen stress og jag fik jeg idag den værste spise oplevelse jeg har prøvet. Virkeligt en skuffede oplevelse.
Bar-B !
Bedste sted i byen, hvis man går efter byens bedste burger. Chicken & Burger har den dejligste service og lækreste burgers, hvilket som regel er folks og min favorit kombi. Det efter sted, som aldrig svigter når det kommer til at tilfredsstille sine gæster 🤘🏻 Og med deres lidt større og specielle udvalg af milkshakes, er det lidt mere spændende end mange andre steder. Et sted man uden tvivl besøger mere end en håndfuld gange 👍🏻 Hvis jeg havde mere end to tommelfingre, havde de alle peget opad👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Mads Juhler
Præcis som jeg husker det fra den gang vi hang ud efter skole 😄
Burger Mama’s brunch Pasta Pasta carbonara Sandwiches Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review