Sluurpy > Restauranter i Haderslev > Kafe Kridt

Anmeldelser Kafe Kridt - Haderslev

FortyFatandFinished
Den vegetariske sandwich og en helt fantastisk portion pomfritter. Virkeligt lækkert. Første valg næste gang vi er i Haderslev. Hyggelig atmosfære med i købet.
Mathias Boldt
Bestilte en pasta ret med laks som var fuldstændig smags løs, og laksen lignede bare noget man kunne købe på hylderne i superbrugsen, prøvede at få pengene tilbage men det var ikke en mulighed så måtte betale 170 kr for en tallerken smagløst mad... vi for at vide vores mad vil tage 45 minutter længere om at komme ud over den normale vente tid fordi en ved bordet hade bestilt en herre gårds bøf... vi ankom kl 18 og bestille vores mad og drikke kl 18:10+ - og vores mad kom først omkring kl 19:30 pga en enkelt bøf... en ved bordet hade bestilt chili con carne og spurgte pænt serveringen om man kunne få creame freache til hvor svaret er desværre vi har udsolgt hvilket er helt fair men at et andet bord ved siden af kan bestille nachos og bede om EXTRA creame freache til deres nachos og få et "selvfølgelig" fra en anden servering giver ingen mening i min verden... serveringen var meget høflige og søde men vidste ikke hvordan de skulle håndtere situation. Kan ikke anbefale at spise her Jeg gør iværtfald ikke med mindre det gratis
Jesper Jensen
Fin mad - sådan helt på det jævne i forhold til standart cafemad, men hvis man bestiller take-away, så kan man roligt komme 20-25 minutter efter aftalt tid. Det kan de slet, slet ikke finde ud af at styre og planlægge.
Ole Vandborg
Vi besøgte en godt besat café, men på trods af mange kunder og travlhed emmede stedet af ro og overskud. Fantastisk lækker mad og god servering med smilende personale. Kan kun anbefales!
Anne-Marie Paulsen
Ventede 1 time på en burger som var tør. Bollen var knastør. Kødet var stegt alt for længe og pomfritterne var blevet krydret alt for meget. Ekspedienten beklagede at det tog lidt tid, fordi der var kun en i køkkenet. Ærgerligt når man forventer lækkert mad. Der var en del spisende gæster som alle måtte vente længe på maden.
Mette Bredkjær Gåsdal
Vi blev mødt af et meget smilende og hjælpsomt personale. De startede med at sige at ventetiden var ca 30 til 40 min. Inden vores mad kom. Da maden så kom efter 30 min. Var vi positivt stemt. Drikkevarerne kom de hurtigt med. Rigtig god og hyggelig atmosfære. Kan varmt anbefales til både børnefamilien, eller en flok på 8 som vi var. Eller hvis man bare lige kommer ind fra gaden og har lyst til et godt tilberedt måltid mad.
Kim Søgård Fink
Meget ordinær mad, ikke noget særligt. Men venlig betjening.
Svend Chrestensen
Fantastisk god og venlig betjening og rigtig dejlig mad
Burger Mama’s brunch Pasta Pasta carbonara Sandwiches Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review