Sluurpy > Restauranter i Haarby > Hårby Pizza

Anmeldelser Hårby Pizza - Haarby

salah sa
Rigtigt lækkert pizza og kundeservice er tiptop Rigtigt gode pizza
Britt Koed Lyhning
Maden er god, men der er altid minimum 30 min forsinkelse selvom man ringer 1 time før.
Vinstan Sabah Haydar
God service og sindsyg gode pizzaer
Kristoffer Rosenkjær
Maden er egentlig god. Men der er altid forsinkelser også selvom man bestiller en time i forvejen.
Heidi Jespersen
Deres mad smager godt, det er ikke det. Men man får sjældent det man bestiller. Nu har min familie bestilt mad ved dem i gennem flere år og hver evig eneste gang, så har de lavet en af bestillingerne forkert. Der har også været få gange, hvor kyllingen i pitabrødet enten af fået for meget eller fået for lidt. Det er også sket for dejen et par enkelt gange. Men denne gang havde de ikke kun lavet den indbagte pizza forkert, både brød og kylling var ikke færdig lavet, osten var ikke færdig smeltet - hvilket gjorde at jeg var ved at blive kvalt i ost, da det satte sig fast i halsen, heldigvis kunne jeg trække det ud takket være dejen. Men det kunne have endt galt.
Claus Lühning
Maden er ok når man får det rigtige. Men der er altid som altid forsinkelser på min 30min.
Den Tykke
Jeg har prøvet mange forskellige pizzeriaer rundt omkring, men aldrig et sted som er så godt som dette! Sødt personale og virkelig gode pizzaer. Og det eneste sted som faktisk kan finde ud af at lave en rigtig deep pan!
Andreas Hartmann
Vi plejer at hente mad her, deres pizza og pastaretter er top... I dag havde vi lyst til en Burger-Menu, tænkte om det gik an på et pizzeria.? MEEEN det smagte perfekt, Pommes-frites og især Burger var bestemt 5* værd 👍🏼👍🏼👍🏼 Kører gerne til Hårby efter hurtig mad igen... Også selv om der er travlt, er der altid et smil på læberne fra alle sider..
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review