Sluurpy
Reset

Der er 24 restauranter

Restauranter i Hørsholm

Der er 24 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Mizumi
95/100 (5210 ratings)
Restauranter
Asiatisk
Sushi
Japansk
Asiatisk
Japansk
Fisk og skaldyr
Sushi
Fisk og skaldyr
Aftensmad
Frokost
suchi
Sushi
Asiatisk
Japansk
Fisk og skaldyr
Handikapvenlig
Barnestole til rådighed
Takeaway
Siddepladser
Reservationer
Betjening ved bordene
Frokost
Aftensmad
Mellemklasse
"Mizumi er en hyggelig running sushi restaurant med noget for en hver smag � også hvis man ikke bryder sig om sushi � deres mad er indbydende og..."
Trine Sørensen
"Fantastik som altid. Dejligt vi fik et 4 personers bord, selvom vi kun var 2 - vi skulle ha siddet ved siden af hinanden ind mod båndet. Tak for..."
Iben Eilertsen
"Bedste running sushi nogensinde, kommer der flere gange om måneden, min mave er gladere end min bankrådgiver. Super betjening, servicen er generelt..."
Linda Østergaard
"A very cozy place to celebrate a simple birthday dinner..."
Restelita Bolasco
"Er kommet her ofte og det er altid dejlig sushi og andre lækre retter 😄 Hvis der mangler noget af det du helst vil have at spise, kan du bede om..."
Romic Yong
"Den bedste sushi i byen, til gode priser og i hyggelige omgivelser. Man bliver altid mødt med et smil og et opmærksomt personale . De varmeste..."
Frederik Brandt
"Bedste sushi resturant EVER. Altid smilende og høfligt personale. Altid rent og pænt også wcerne er rene og pæne. Og der er god mulighed for at..."
Anita Anne Vive Hillmann
"Bedre sushi skal man virkelig lede længe efter. Det er så lækkert tilberedt og friskt, selvom det er running sushi. De kræser om deres mad, og..."
Rose Petersen
"Det bedste Running Sushi sted .Altid smilende og imødekommende personale . Og kvaliteten er i top . Kan også varmt anbefale deres Take Away , den..."
Pia Matysiak
"Så lækker sushi, altid et smilene personale og med super service. Helt klart mit favorit sushi sted i byen..."
Helle Bryde
"Fås bare ikke bedre. Smager himmelsk og er smukt og indbydende samtidigt..."
Charlotte Harmen
"Så har vi været forbi Mizumi, og det var en god oplevelse. Maden smagte godt og servicen var god. Søde mennesker hele vejen..."
Rolf Gamst
"Første gang, min søn og svigerdatter Hold nu op. Det var sen bedste oplevelse jeg har haft rent restaurantmæssigt. Fantastisk årvågent..."
Ann-charlott Walter
"Fantastisk som altid - tak for en dejlig aften i..."
Cathrine Sauer Norup
"Fantastisk mad, virkelig godt koncept og meget rimelige..."
Jesper Karbæk Ryskin
Lema Sushi
91/100 (3325 ratings)
Restauranter
Sushi
Japansk
Japansk
Japansk
Sushi
Tager imod kreditkort
Betjening ved bordene
Mellemklasse
"Vi er lige kommet hjem efter et forrygende måltid. Vi valgte 'All you can eat' - fantastisk! We're have just enjoyed the most delicious sushi at..."
Marthe Friis
"The food was delicious and the service was very nice. We got food very fast, and everything tasted very fresh. I will definitely eat there again and..."
Kamila Puchniarz
"Når man virkelig vil have god sushi, er det bedste valg i Hørsholm helt klart Lema sushi! Råvarerne og kreativiteten er høj og..."
Isabel Carentius
"Some of the best sushi I've tasted! Fresh, tasty and excellent presentation. The all-you-can-eat weekday lunch is unbeatable for value. The location..."
N.Erik Nielsen
"Dette er det bedste og smukkeste sushi, vi nogensinde har fået og vi har smagt meget. Betjeningen er fantastisk, i har helt sikkert vores varmeste..."
Rina Petersen
"Vi skulle spise frokost og valget fald på Lena Sushi, som lever i en baggård i Hørsholm(bag Louis Nielsen ved blomstermanden) en lidt ubemærket..."
Tina Klausen
"Super søde servitricer og lækker sushi. Dejlig rolig atmosfære bestemt ikke sidste gang vi kommer og spiser der..."
Helle Bryde
"Fantastisk god sushi, hyggelig atmosfære, god betjening og gode anbefalinger. En virkelig god oplevelse. Skal afgjort..."
Jesper Viby Rasmussen
"Var i dag på Lema Sushi og få all you can eat. Super frisk fisk og lækre ruller. Som altid over alle forventninger. Kan kun..."
Simone Wulff Brandstrup
"Fik sushi fra Lema Sushi i Hørsholm i går, jeg er kræsen sushi spiser og går kun efter det bedste. Jeg skriver denne besked fordi man skal huske..."
Per Ljungstrøm
"Meget lækker sushi. Fuldførte omgivelser, god service og god stemning. Kommer helt sikkert til at være der jeg fremover vil spise min..."
Maibritt Meilstrup Leger
"Vi var vilde med det ! Vi bestilte all you can eat menuen og blev bestemt ikke skuffede. Sushien var ekstrem lækker, fisken var frisk, udvalget var..."
Helene Christensen
"Jeg har nu været der 4 gange inden for det sidste måned, det er den samme høje kvalitet hver gang� bedste sushi jeg har fået længe, og nogen..."
Jesper Schnor Rasmussen