#}
Sluurpy > Restauranter i Gudhjem > Dines Lille Maritime Café

Dines Lille Maritime Café - Gudhjem - Fotoalbum

Super hyggelig lille café med god kaffe og kage og en fantastisk udsigt fra terrassen. Værtinden er meget sød og hjælpende. Kan klart anbefaledes.
Skøn café med smuk havudsigt. God kaffe og lækker hindbærtærte. Top service.
Smuk udsigt.
På vej mod Tejn kom vi forbi dette lille sted. Fik café latte med kage. Dejlig store stykker kage blev spist ude med udsigt over havet.
Hyggelig lokation, men dårligt udvalg og de ting man kunne købe var til overpris. Den eneste frokost mulighed var en pizza lignende ret der kostede 80 kr, som virkede som noget man kunne købe i Lidl for 20 kr.
Var rigtig hyggeligt sted o god service, virkelig en hjælpende person.
Dejligt at man har mulighed for at få en forfriskning, når man går den smukke tur mellem Helligdomsklipperne og Gudhjem. Men så er der desværre ikke mere positivt at sige - priserne for dyre i forhold til kvalitet. Tærterne virkede som optøede Lidl tærter, 45/50kr pr stk. Ingen frokost eller bare en
Et lille hyggeligt sted En venlig og kompetent servicering En storslået beliggenhed lige ud til en af Bornholms smukkeste kyststrækninger Et godt sted at holde en rast hvis man kommer forbi på cykelstien eller redningsstien mellem Helligdomsklipperne og Gudhjem Stedet anbefales .
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures