Sluurpy > Restauranter i Gudhjem > Cafe Rosa, Gudhjem

Anmeldelser Cafe Rosa, Gudhjem - Gudhjem

Maja Lehn
Super fint sted og bagværket smagte virkelig godt! En anelse dyrt og sløv service, men måske var hun bare træt. Men stemningen og indretningen var virkelig god. Bestemt et besøg værd.
Carina Pedersen
Lille hyggelig cafe, der oser af stemning. Dejlig gårdhave, og frisklavet kaffe og hjemmebag. De sælger også stop madapilds poser, hvilket er et super godt tiltag. Kan klart anbefales hvis man er i Gudhjem
Lasse Holmlund
Lækre hjemmelavede boller, kager og andet bagværk.
Bodil Bundgaard
Her er der hygge. Sikke et dejligt sted. God kaffe og lækker lagkage.
Anja Myhre
Rigtig skøn oase med mulighed for at nyde det købte, med havudsigt og ellers i hyggelig have. Blev betjent af en sød unge pige, der var opmærksom, imødekommende og smilende. Købte lækker bolle med ost og et krus drikkelig kaffe - ikke bedre end det, desværre. Udsigten og bollen var dog hele besøget værd. Det jeg tror er indehaveren, har jeg dog ikke noget godt at sige om. Følte stor trang til, at coache hende i "den gode kundesevice" - bare et smil havde gjort en forskel...... Jeg synes faktisk at det er rigtig ærgerligt ikke at gøre oplevelsen helt fantastisk i de ellers så skønne omgivelser. Overvejede et øjeblik, at give hende et købstilbud.
Simon Andersen
Genialt sted med en hyggelig have. Lækkert brød og kage. Virkelig inspirerende
Maia
Sløv betjening og middelmådig bagværk til overpris.
anne func
Utrolig uforskammet og sur betjening 😡 Vi blev kaldt for nærrige nordsjællændere, fordi vi stillede spørgsmålstegn til prisen (som endnu ikke var sat frem). Ærgerligt når man ellers gerne ville støtte de små lokale.
Burger Fisk Is Pandekager Rejer i fløde Salat Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review