#}
Sluurpy > Restauranter i Gudhjem > Bech Chokolade

Bech Chokolade - Gudhjem - Fotoalbum

Flødebølle dejligt og let 5/5 stjerne. Lidt dyrt men en hyggeligt sted. Betjening desværre mindre godt 3/5 stjerne.
Hos Bech chokolade får du Bornholms bedste honningkager. De er så lækre og har en passende størrelse. De laver også lækre chokoladekils, fyldt med chokoladecreme og overtrukket med chokolade. Der er også god mulighed for st sidde både inde og ude.
Rigtig hyggeligt sted, sød og meget personlig service - virkelig dejligt sted.
Mega hyggeligt sted, med de bedste flødeboller ever❤️ Skøn betjening og beliggenhed
Fine flødeboller og kradsbørstig (god) dobbelt cappuccino. Personalet burde have lidt større fokus på kunderne fremfor deres egen interne hyggesnak. Det sidste er tæt på at give ⭐️⭐️⭐️.
Vi bestilte 4 gange mad , men 2 af retterne skulle laves i køkkenet på anden sige af vejen. En lille misforståelse gjorde at vi måtte vente i lang tid på sidste 2 retter mad. MEN de var ventetiden værd
Meget lidt imødekommende betjening, gjorde et dårligt førstehåndsindtryk. Sandwiches smagte glimrende, men var meget små i størrelsen, hvilket prisen ikke afspejlede.
Var ikke helt tilfreds med den dame der ekspederede mig.... hun var langt fra smilende og virkelig langsommelig. Chokoladen var ikke efter min mening på nogen måde bedre end Magasins eksempelvis.... Jeg er vild med god chokolade. selve chokoladens smag eller kvaliteten af chokoladen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures