Sluurpy > Restauranter i Gudhjem > Cafe Klint, Gudhjem

Anmeldelser Cafe Klint, Gudhjem - Gudhjem

Jørgen Enøe
Godt menukort. Hurtig og god betjening. Flot udsigt.
Michelle Kimi Steffens
Maden er god. Drikkevarerne er super dyre. Fik en cocktail Mojiti fra fad til 75 kr., det var aaaaalt for dyrt ift størrelsen og servering. Blev I øvrigt svinet til af en anden gæst, som troede jeg var tysker, som synes det var sjovt at kommentere på mit tøj og udseende. Not cool at acceptere, uden at sige noget (lige foran baren)
Jeanette Henriksen
Lækker lækker steak, med bearnaise,salat og gode fritter. Vi var her sidste år, og skulle naturligvis tilbage igen. Super sødt personale,skøn betjening og megen lækker mad, og vildt store portioner. Et besøg værd, med udsigt til havet i første parket.
Jens C. F. Nielsen
God beliggenhed i Gudhjem lige ved havnen. Stedet har et overskueligt menukort med lokale retter. Jeg vil tillade mig at kalde det "fastfood". Vi valgte at smage på deres fiskefrikadeller og stegte rødspætte. Dette serveret på en skive rugbrød ledsaget af hjemme rørt remoulade. Begge retter var velsmagende. Betjeningen. Du bestiller og betaler oppe ved baren. Får det siden serveret ved bordet.
Karsten Bach
Hyggelig café med dejlig udsigt over Gudhjem havn. Her er der både god mad, kaffe og kage 🍰
Jakob Jensen
Med god udsigt over havnen har vi fået serveret dejlige salater, med den bedste service på trods af travlhed. God og velsmagende mad i store portioner. Vi er godt tilfredse med besøget på Cafe Klint
Finn Wiggers
Dejligt solbeskinnet sted, men det lokale bornholmske øl er godt nok dyrt...
Elliot Elvis
Kyllingen var tør og bacon var trist. Og den sidste del af min kylling sandwich var der ikke kylling i. Og det er til den dyre ende
Burger Fisk Is Pandekager Rejer i fløde Salat Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review