Sluurpy > Restauranter i Gudhjem > Restaurant 3760 V/jon Andersen

Anmeldelser Restaurant 3760 V/jon Andersen - Gudhjem

Mette Barkmann
Første gang jeg var der, var stedet proppet med kunder, og betjeningen var ikke eksisterende. Nok fordi der var meget travlt, og for lidt personale på arbejde. Anden gang var tilgengæld bedre. Betjeningen kunne godt have været hurtigere lige da vi ankom, men da vi først havde fået bestilt, gik det temmelig hurtigt med serveringen af både drikkelse og mad. Vi fik pizza, og de var gode 👍🏼
Bodil Wiese
Køb aldrig mad ud af huset. Vi skulle holde fest og havde forventninger om at få god mad. Desværre levede stedet ikke op til det forventede. Kødet var sejt, sovsen indeholdt alkohol trods tydelig information om at dette ikke måtte ske. (Allergi) Salaterne var heller ikke gode. Vi fik dog et lille afslag i prisen grundet desserten, da denne ikke var hvad vi havde bestilt. Regningen kom og da vi ikke var tilfredse med afslaget blev vi truet med at vi gik videre til hans revisor og derefter inkasso hvis der ikke var betalt inden 2 dage.
Jeanett Rasmussen
kr. 45,- for en kande postevand, uden isklumper. kr. 345,- for en steak, med kålsalat og færdigkøbte kartoffelrøsti. En times ventetid fra forret til hovedret, så vi havde drukket vores glas vin, da maden kom. Måtte spørge efter en steakkniv og bordet var fyldt med tidligere gæsters efterladenskaber. Meget stesset og panisk atmosfære pga. take away pizza, midt i a la carten. Ikke prisen værd.
Anders Skovlund Hansen
1 rigtig god og 1 mindre god oplevelse. Vi var 4 personer der besøgte stedet her for 2 dage siden hvor det ikke var muligt at få pizza på grund af manglende råvarer. Fair nok, så vi bestilte 2 ribeye og 2 rødspætter og 2 flasker rosé plus det løse. Det hele var super godt og vi blev betjent af en flink ældre kvinde der vidste hvordan det skulle gøres. Alt i alt en rigtig god oplevelse til en fornuftig pris. (Ca. 1600 kr.) I dag prøvede vi stedet igen, vi fik pizzaer som efter sigende skulle være stenovnsbagte. Selve fyldet var godt, bortset fra, at det der skulle have været rucola salat, istedet var frisee salat, der jo ikke smager af noget som helst i forhold til. Det værste var dog pizza dejen som mest mindede om noget fra en fryse pizza. Efter nærmede undersøgelse kunne vi konstatere at bundene var præfabrikerede pizzabunde. Der var mærker på undersiden af runde ringe som typisk findes i bageproduktion, og kanten på pizzaen havde en skarp kant hele vejen rundt som højest sandsynligt stammer fra udklinkningen af dejen ved præfabrikation. Ydermere var betjeningen skiftet ud men en engelsktalende pige som ikke havde så meget som et smil på læben. En ret skuffende oplevelse i forhold til det første besøg. Jeg giver fire stjerner da jeg tror og håber på at et nyt besøg vil svare mest til vores første.
August Larsen
Doven tjener, totalt uprofessionelt, det tager 25-35 min bare at få vi får chancen for at bestille, totalt latterligt. Maden tager 1.000 år om at komme og man føler sig ikke velkommen.
Daniel Nielsen
Lang tid for før ekspedition(under bemandet) dog sødt personale. Ønskede mad var ikke tilgængelig. Brændte skorper. Pris fin, 88kr., smagte godt og blev mæt.
Peter Thunberg
Et fantastisk godt sted at spise 🍴 om det er fra meny kort eller weekend meny Skal afsted igen om 14 dage for at dejlig mad igen
Steen Vestenbæk
Rigtige lækre tallerkener. Desværre var der udsolgt for "Sol over Gudhjem", da vi kom lidt udenfor sæson. Men deres øvrige smørrebrød er også en oplevelse. Store og med masser af fyld. Billedet er af "Røget laks" og "Æggemad" Hyggelig atmosfære og super opmærksomme og flinke tjenere.
Burger Fisk Is Pandekager Rejer i fløde Salat Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review