Sluurpy > Restauranter i Grindsted > Napoli Pizza

Anmeldelser Napoli Pizza - Grindsted

Jonathan Rollins
Okay pris, men desværre var deres pitabrød ikke særlig god.
Kristian Olivarius Nielsen
Personalet var meget fraværende
lsb phone
Har primært købt pizza ved Napoli lige til nu da det er dejligt tæt på hvor jeg bor og servicen har været helt fantastisk..... Det er desværre ikke tilfældet mere det startede med at de var 2 timer om at levere 2 pizza hvor jeg ikke fik have jeg havde bestilt, ringer til dem efter en time og spørger hvordan der ser ud med madden hvor jeg for at vide de har travlt men der ikke går længe da de lige er gået igang med det, tænker fair nok det er fredag jeg ringer så igen efter 30 minutter mere så 1 time og 30 minutter efter bestilling der siger de det samme igen??? Mine gæster og jeg bliver så enige om at vente på maden kommer efter 2 timer kommer de så med maden? Efter den hendelse er det kun gået ned af bakke bla. Bestilte mad uden levering da jeg så kommer frem er der en der er kørt med vores mad??? Bestilte en alm pizza fik en meget lille deep pan pizza til over pris??? Håber bestemt de for styr på det hele igen
Allan L
Købte 2 pizza den 25 december. Jeg har brækket mig hele dagen i dag, og haft det rigtigt skidt for at sige det lige ud. Den anden pizza har det hvis ikke været noget galt med, for fruen fejler ikke noget i nu i hverfal... anbefaler ikke stedet pga denne oplevelse.
FaZe_ Hasan12
Købt en pasta smagt rigtig godt med brød smagt os rigtig godt
Brian Reus
Vi køber kun pizza og grill mad ved Napoli altid glade medarbejdere og en super god service. Det er mange år siden sidst at vi har fået så gode kyllinger som var så dejlig sprød ligesom i de gode gamle dage. Jeg kan kun anbefale mad her fra.
Daniel Hansen Daabeck
Bestilte en rullekebab, brødet var fint, salaten var fin men kebab kødet var brændt og var sort i enderne af kødet.
stefan siegenfeldt
Aldrig har jeg fået så dårlig pizza, jeg bestille pizza Margherita som er en vegetar pizza og jeg fik den med skinke, og så smagte det ik frisk, jeg vil ik anbefale det her sted om det så var gratis!
Burger Påskefrokost
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review