#}
Sluurpy > Restauranter i Greve > Pizza Huset

Pizza Huset - Greve - Fotoalbum

Deres pizza sandwich består af 90 pct brød og ost og 10 pct kød. Skuffet over mængde af så lidt kød du at du kan tælle dem. Deres pomfritter var ok og derfor få de 2 stjerner.
Super fine pizzaer - godt bagt og med god smag . Dejlig oplevelse første gang herfra 👍🏻👍🏻
Jeg ringede her til aften kl. 19.33 og bestilte mad kl. 20.34 ringer jeg og rykker for min mad, hvor jeg får af vide at chaufføren lige er kørt. Bor Maks. 10 min kørsel i bil fra jer. Men kl. 21.05 ankommer han først med vores mad 🤔😡 SÅ han kom forgæves og fik besked på at tage maden med retur for d
Føj, føj og FØJ Aldrig nogensinde har jeg fået så smagløs en Durum! Dressingen var varmere end brødet og kødet. Spild aldrig dine penge her!
Det er længe siden jeg har fået en pizza uden smag, men så var det heldigt jeg alligevel ikke var så sulten.
Mad leveret til tiden, men meget forundret over der på hjemmesiden annonceres med nedsatte priser, men på regningen stod førpriserne (ca 10-15% højere)? Der er blandet godt med løg, champignon og rød peber i kebabret, det smager fint, men vi havde håbet kebabpakken havde indeholdt kebab. Ærgerligt H
Virkelig god service. Lækker mad som bliver lavet i et hygiejnisk miljø. Glutenfri pizza er noget som jeg går meget op i. Så det er en super idé og jeg anbefaler det stærkt.
Vi ringede til PizzaHuset efter de havde lavet fejl i vores bestilling og puttet kød på en pizza, som skulle være vegetar. De nægtede, at de havde lavet en fejl og ville ikke ændre bestillingen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures