Sluurpy > Restauranter i Greve > Mcdonald's

Anmeldelser Mcdonald's - Greve

Signe Madsen
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at når man i sekundet træder ind bliver itvivl om hvorvidt man er gået ind på en ungdomsklub eller en restaurant. Jeg skulle til at bestille min mad på skærmen nede ved serveringen, men da af en eller anden grund er over booket med unge mennesker uden arbejdstøj på, som står inde bag disken iblandt madlavnigen og serveringen i snakkegrupper og andre lænede sig ovet bordet, hvor der låg burger klar til servering. Der vælger jeg simpelthen at gå. Det er så uhygiejnisk og respektløs af McDonald's ikke har styr på sine unge medarbejder og i at, lærer dem hvilken almen respekt og seriøsitet man skal have, for at begå sig på en arbejdsplads. Det er ikke første gang jeg ser dette problem her!
Rune Søndergaard
HOLD JER LANGT VÆK! kør hellere til Ishøj eller Solrød for Greve McDonald's er styret af hovedløse unge der servere føde min hund ikke engang fortjener. Og så kan de ikke kende forskel på chilli cheese tops og nuggets.. SAVE YOUR SELVES STAY AWAY!
Claus Ottosen
Medarbejderne knoklede, men de kunne slet ikke følge med. Stedet er for lille. Man skal ikke vente ca 20 min på en simpel standardbestilling. De glemte salt på fritterne...
Ebru Korkmaz
Den mest beskidte McDonald's jeg længe har været på. Spildt sodavand flere steder. Efterladt skrald på samtlige borde og over det hele på gulv arealet.
Lars Matthew Godthaab
Der er virkelig ulækkert. Border og stole plus gulve var møgbeskidte og maden is kold når de kommer med det. Find et andet sted og spis
Lise Andersen
Burgeren var kold og der var ikke personale til at tømme skraldespandene. Et stort rod. Sidste gang vi var der, var burgeren også kold. Kære chef: Det er ikke i orden.
Sara Grodal
Hvis ikke vi vidste bedre, skulle man tro at pomfritter og nuggets var fra igår. Sjældent oplevet så tørre og tyggegummiagtige nuggets og pomfritter. Burgerne havde kun dressing i den ene side, så tørt og uspiselig i den anden side. Øv en kedelig oplevelse...
Carmen Blak
Virkelig dårlig service, min kupon nåde at løbe ud fordi deres skærme ikke ville tage imod den, og de ignorede mig i kassen. Virkelig beskidt i resturanten.
Brunch Burger Fisk Frokostbordet Is Sandwiches Smørrebrød Stegte ris Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review