Sluurpy > Restauranter i Gram > Bella Vista

Anmeldelser Bella Vista - Gram

Henrik Soelberg
Har lige hentet 2 deep pan det var brændt sort Der var ikke det bestilte ekstra tilbehør måske glemt De var mere tør end det brød der har ligget en uge på køkkenbordet Har taget billeder og smidt det mad affald ud Den en stjerne er for pomfritter de var gode
Anne Frank Suni
De har elite smiley fra Fødevarestyrelsen. Et rigtig godt sted at spise eller få leveret mad fra. Alt lige fra pizza til burgere og salat smager godt. Der bliver brugt friske råvarer. Ejerne og medarbejderne er servicemindede og altid med et smil og en pæn velkomst. Stedet er rent og ryddeligt.
Cabina Sørensen
1 stjerne kun fordi deres durum var god. Ville ellers ikke give en stjerne. Pizzaen var virkelig dårlig, selv en købe pizza sovs var bedre end deres. Og ikke nok med det var maden 2 timer om at komme, da de ikke kunne finde vej. For ikke at sige at damen der afleveret maden var uhøflig. Vi betale også kontant med en 500kr, og skulle have 265kr tilbage, hvis deres priser på deres hjemmeside er rigtige - men vi fik kun 250kr tilbage. 15kr er måske ikke meget, men stadig træls.
Kia Sommer
Noget af det bedste pizzeriamad vi har fået længe. Vi fik 1 almindelig pizza, en indbagt og en mega burger og det hele smagte fantastisk. Søde og smilende personale, men lidt kedelige og upersonlige lokaler. Næste gang vi er på ferie i omegnen kommer vi forbi igen :)
Mikael W. Nielsen
Dejligt pizzeria med venligt personale. Deres pizzaer har en god størrelse, og der er godt med fyld. Der bliver brugt friske råvarer, og maden er hurtigt færdig. Jeg kommer gerne forbi og spiser her. Prisen er helt i orden.
Chris Bjerre
Der er to pizzaria i Gram og hat prøvet dem begge vil man have kvalitet så går man på Napoli har prøvet en pepperroni pizza begge steder og kan kun snakke godt om den fra napoli gode mennesker ærlige folk god mad 5/5
Patrick Echers
Super lækre pizzaer bagt i stenovn. Der udover at servicen altid helt i top, hvor kan mødes med et smil og oplever god behandling, når man en sjælden gang imellem, har en rettelse/kritik. Dejligt sted.
Dd Jj
Deres pizza er gode og service iorden, men nu har jeg prøvet alt for mange gange at de glemmer ting, nu har jeg 3 gange oplevede at bestille pizza med bearnaise sovs og den har ikke været til stedet
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review