Sluurpy > Restauranter i Glostrup > Big Ben Pizza & Café

Anmeldelser Big Ben Pizza & Café - Glostrup

Himmel Hansen
Fik vores mad forskudt af hinanden så man måtte vente.. Men det smagte godt. Bestilte også hvidløgsbrød som forret. Det fik vi først efter vi havde fået vores mad. Men ellers var alt godt :)
Hanne Henriksen
Ca 45 min. Forsinket, og så piv kold mad, altså det var så tredje chance, dårligt dårligt dårligt, aldrig mere
Morten Ahlmann
Maden var for kedelig pomfritterne Det var helt fugtige Og jeg vil aldrig mere få leveret mad fra Big Ben igen og kan ikke anbefales til andre
Frederik Hansen
Overpriced priser og dårlig smagsoplevelse! Pizzaen mindede om en slatten pizza som har ligget og luret bag en radiator i alt for langt tid, udover det fandt jeg to hår i maden og mistede derefter appetitten og smed alt ud på nær et stykke pizza jeg havde spist. Ejeren er en arrogant og meget påtrængende og anmasende mand der tror han er Pizza guden over alle. I var gode for 15 år siden men man kan da sige at jeres niveau og standard og kvalitet er dalet gevaldigt. Køb jeres pizza et andet sted.
Thomas Winther Sinding
Super betjening og rigtig gode pizzaer. De har en rigtig hyggelig baggård til ude servering.
André Rosenquist
Manden er super god.. mem 38 for en stor bakke båd kartofler og den så ikke engang er halv fuld er sku øv..
Sisse sørensen
Køber her til aften den 10 juli DEEP PAN PIZZA Nr 17 spøger om jeg kan få kødboller i stedet for kebab. Kan i tælle til 3 for det var hvad jeg fandt af kødboller på den. Den var brændt i kanten eller rettere sagt Sort, spøger om jeg kan få noget dressing på til det lyder svaret NEJ. Det koster 20 kr ekstra..Kom ind i kampen Big ben. Ellers førhen en tilfreds kunde ved ikke om der er kommet nye ejer.
johnny Sund
God mad til fornuftige priser, kan godt anbefales.
Burger flæskesteg Pizza Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review