Sluurpy > Restauranter i Glostrup > Fei He

Anmeldelser Fei He - Glostrup

Nadia Lindkvist
Virkelig dårlig service.. De snakker stort set ikk dansk, de forstår intet af hvad man siger.. Deres mad er koldt, og man får af vide at de ikk laver mere før der ikk er mere tilbage, men de forstår ikk at maden er koldt.. De står så også og diskuterer med deres kunder om hvorvidt man SKAL tage handsker på, selv efter lovkravet er fjernet.. jeg kan ikk tåle at have handsker på, og kan derfor ikk få lov at få noget at spise.. Anbefaler på ingen måde dette sted.. Vælg et andet sted hvis I vil have en god oplevelse!!!
M/S Jensen
Hyggelige omgivelser og god mad, kunne dog godt tænke mig maden var varmere i buffen men tilgængel er prisen for en fødselar 1kr
Ralle
dårlig og kedelig mad alle de gange jeg har været der.. kan ikke anbefales.
Connie Broe
Ikke styr på reservation. Der var tændt for radiatorerne, så der var ulideligt varmt. Maden var god
Anders Bo Nielsen
Alt mad i den "Store Buffet" er koldt, der mangler krydderi i ALT maden. Personalet er ret ubehøvlet, og man kan ikke klage, meget dyr omgang mad der er KOLDT.
Peter Pedersen
Synes det var god betjening. Normal er jeg ikke en der så kritiske. Men maden var ikke særlig god. Vi alle to buffe. Mange af de indbagte ting have enten fået for meget ellers var der olie ingen i om er tegn på for kold olie inden der komme der ned. Deres kylling i karry men også deres boller i karry var begge meget vandet og smagt næsten ikke af karry. Jeg godt klar over at alle skal kunne spise det. Have nogle med som slet ikke er til stærkt mad selv de synes det ikke smagte af noget. Så det var ikke kun mig der synes det. Deres mini fårsruller var gode have ikke fået for meget eller for lidt. Men mange af de svare ting som fx indbagte kongerejer og blæksprutter og kylling og en ting mere som jeg ikke lige kan huske have fået for meget og nogle af de ting have fået for lidt skin sagt. Kongerejer have også fået for meget dej så det hed fin kongerejer i dejen og det synes jeg er synd. Fordi det menig når det indbagt at man bør kunne se og smage kongerejen og ikke kun dej. Men som sagt meget søde og venlige og smilende 🤠😉
Hanne B. Christiansen
Dejlig og veltillavet sushi. Kan varmt anbefales.
Andreas Larsen
Humlen i det hele starter med at vi op til flere gange har spist på Fri he uden problemer, de gange har der været god mad og fin service. vi har både spist to-go og på restauranten, denne gang bestilte vi buffet to-go (som var tilladt forrige gang), denne gang fik vi dog et stort NEJ, det var simpelthen ikke muligt og der blev råbt i stor stil på andet sprog da vi bad om penge tilbage da mødte på det nej vi modtog få sekunder inden, dernæst bliver retur pengene kastet hensynsløst på disken og der bliver set ondt på os som kunder hele vejen ud af restauranten. Vi er chokeret over sådan en ubehagelig behandling og service, vi har aldrig set mage før.
Burger flæskesteg Pizza Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review