Sluurpy > Restauranter i Glostrup > Central Cafe

Anmeldelser Central Cafe - Glostrup

Lea Palshøj
Den kedeligste mad oplevelse længe.. øv
Bent Pedersen
Et hyggeligt sted med god service, og venlig betjening. Kan varmt anbefale stedet.
Karsten Bach
Nydelig og pæn café ved Banegårdspladsen i Glostrup. Her hentede jeg en flot TooGoodToGo pose med dejligt bagerbrød og kager 😉
Ole Andersen
Hyggeligt og et rart sted at være. Maden er god til en rimelig pris, den vinder ingen kokkehuer men det gør det heller ikke når jeg laver hverdagsmad hjemme. Har været her før og kommer helt sikkert igen. Hellere sidde her og hygge ... hovedret + 1/2 flaske vin + kaffe , for 200 kr !! 🥘🍷☕
Mr Dopehead
Ufatteligt dygtig kok, som laver god mad. Priser som er til at betale. Ekstremt flinke, og servicemindede medarbejdere, som får dig til at føle dig velkommen. Et virkelig godt sted at være - uanset om man kommer for spise god mad med sine nærmeste, for at drikke en fyraftensbajer, eller for bare at hente en kop kaffe og noget morgenbrød med til togturen på vej på arbejde. Dette sted kan varmt anbefales til alle situationer.
Morten Larsen
Kedelig og tam burger. Og nej strimlet stegt kalkun bliver aldrig til bacon... Så lad være med at skriv der er bacon i burgeren... Kartoffel både der ikke havde fået nok, samt forkert serverede drikkevarer... Spild af tid og penge..
Ludivina Nielsen
Super lækkert perfekte Menue Stjerneskud bord til 3 personer perfekte service. Tusind tak for fantastiske aften Hido du have den bedste afslappe Restaurant ikke kun bedste Cafe og søde sager og den varmeste behagelige fuld service. Vi ses igen snart.
Lone Hansen
Altid id betjening, rent og pænt og så var det god mad vi alle 3 fik
Burger flæskesteg Pizza Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review