Sluurpy > Restauranter i Glostrup > Pizza Day And Night

Anmeldelser Pizza Day And Night - Glostrup

A Alkaabi
Hvis jeg kan sætte 0 stjerne har jeg gjorde det, forstår bare ikke hvorfor folk har svært ved at være ærlige mht. leverings-tidpunkt, har udtrykt mig klar og tydligt ved min bestilling idag og restauranten sagde at maden kommer senest kl 01:00 dvs 1,5 time efter min bestilling var gået igennem. Det endte med at han var her først kl 01:10 selvom jeg ringet og afbestille det kl. 01:00 chaufføren har ikke engang fået besked på det var blevet aflyst. Ærlig talt har folk der driver restauranter svært ved at forstår og ikke love kunde noget de ikke kan overholde
Trold Det Er Mig
Efter der er kommet ny ejer, er det gået jævnt ned af bakke.. Vi har så mange gange ringet forgæves og det er altså ikke fordi, at der var optaget. Nej, den ringede bare ud og til sidst gik på svare. Vi har ellers altid været faste kunder, men tænker vi finder et nyt sted, hvor de faktisk tager deres telefon!
Christian Mailo Mundbjerg
1 stjerne er alt for meget at give her. Elendig service. 1 times leveringstid. Efter 1 time og 10 minutter ringer jeg og spørg efter min bestilling og de lover mig den er der indenfor 5-10 minutter.. Efter 2 timer er min mad stadig ikke kommet, og de tilbyder ingen kompensation, ikke engang en undskyldning får man. Tilmed en flabet dame i telefonen, på trods af deres fejl. Bestil aldrig fra dette skod sted.
Patrick Ottendahl Sulsted
Vi har flere gange fået bestillinger som ikke var det vi havde bestilt. Sidste gang vi var forbi sent på aftenen, sad der en kvinde ude i køkkenet hvor de laver mad, og røg cigaretter, ved siden af hende var der et askebæger som man ikke ligefrem kunne kalde tomt. Efter den oplevelse stoppede vi med at komme der.
Tina Jolls
Maden var 35 min forsinket. Det er en ting. Men tre gange i træk, har de glemt dressing på vores pizzaer og idag både salat og dressing. Da vi ringer og klager, bliver der leveret to kasser med salat og dressing til vores pizzaer, der efter 30 min er iskolde. Det er sidste gang, vi køber noget der. Vi har efterhånden sponsoreret flere pizzaer med alt det, de glemmer. 300 kr spildt.
Ralle
vireklig virkelig skod mad.. kan kun anbefales hvis du ikke har spist en hel dag, og bare skal have noget hurtigt ned i maven. Denne kæde burde blive lukket ned med det samme.
Fin Drue
Mig og min bror gik ind og bestilte noget og tog med hen på Glostrup Park Hotel min bror bestilte en kylling og fik pomme frits med noget salat og dyppelse og bestilte en Durum rulle nej hvor smagte det godt det var rigtig dejligt og lokalet i butik hvor var det stort og flot og pænt og rent.
Jannick Plytsgaard
Forkert pizza leveret. Fik en Burger. Kødsovs pizza til min kone mindede mere om en margarita og en frysepizza smagte bedre
Burger flæskesteg Pizza Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review