Sluurpy > Restauranter i Gistrup > Slagteren & Kokken I Gistrup

Anmeldelser Slagteren & Kokken I Gistrup - Gistrup

Lars Pedersen
Denne slagter kører man gerne fra Aalborg for at handle hos.... Deres kød og retter er 1.klasses & betjeningen iført sorte bowlerhatte gør ikke oplevelsen mindre.... Altid smilende og venlige.... Må ikke glemme at de til hver en tid er frisk på at give dig opskriften på en perfekt tilberedning af den valgte vare. Personligt har jeg købt f.eks en hel Porchetta, afskåret pålæg, biksemad, leverpostej, steaks & pålægskagemand så grundlaget for bedømmelse er helt på plads. Sidst men ikke mindst så skylder du dig selv et besøg hos Slagteren & Kokken for at se en butik med et kæmpe udvalg som det er mange år siden en slagter i Aalborg har kunnet diske op med..... Come on.... afsted til Gistrup 😋
C X
Super god betjening, alt er saftigt og veltilberedt, men pølserne mangler salt og krydderier. Kartoffelsalaten er vild god.
Anette Rosengren
10 kuverter med dårligt kød Vi havde bestilt mad til afhentning fredag den 6. september 2019. Slagterens klassiske buffet menu. Rigtig fin salat og super hjemmelavede flødekartofler. Men de to slags kød var nærmest uspiselige. Skinken var fyldt med sener og meget lille, vi kunne ikke få 10 skiver ud af den. Oksekødet var totalt overkogt.... ikke stegt, men en grå vakuumpakket pølse, som havde en god størrelse, men så meget uappetitlig ud og heller smagte særligt godt - vi stod tilbage med en stor rest, fordi ingen af gæsterne havde lyst til det. Godt vi havde en god dessert på lager til at fylde gæsternes maver. Meget underligt at lige præcis kødet var så dårligt fra en slagter! Vi oplyste om det kedelige kød ved levering af service dagen efter, medarbejderen ville lade beskeden gå videre, men vi har intet hørt på det.
Soren Kjaer
Vi bestilte en buffet til en fødselsdag. 60 couverter, og det vi fik leveret var bare super duper spitzenklasse. Alle vore gæster var tilfredse, og der var taget hensyn til alle allergikere osv. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger slagteren og kokken i Gistrup -- prisen var absolut rimelig, kvaliteten i top hvad kan man forlange mere
Marianne Lundberg
Vi købte en fantastisk konfirmationsmenu til sidste weekends store dag. Ved bestillingen blev vi flere gange gjort opmærksomme på at det altså var en stor menu, men vi ville gerne lige have lidt mere med... Der var rigeligt mad, også uden merbestillinger og det var super lækkert og kødet rigtigt velsmagende og mørt. Der var mange der ville vide hvorfra vi havde fået den spændende menu og det er bestemt ikke sidste gang vi køber fra denne lækre indbydende butik, som desværre ligger udenfor Aalborg. Men så er det jo godt vi har bil😏
Mass Andersson
Bestilte en salat til mig selv. Leveret til mit uddannelses sted, da de får mad leveret der fra. Kedelig, smagsløs og slet ikke 32 kr. Værd. Spild af penge. Har billed af det. Aldrig har jeg været så skuffet.
Kim Schulz
Fantastisk slagter som slagtere bør være. Deres hjemmelavede pølser og pålæg er fantastiske og deres "færdigretter" er varierede og gode. De er altid klar med et kompetent og fyldestgørende svar og kan skaffe det meste hjem hvis man spørger om det i god tid.
Jørgen Nielsen
Super lækker julefrokost, vi have bestilt til 10 personer og der var rigeligt af god mad til alle. Kan på det varmeste anbefale slagterens julefrokost til 145. Kr.
Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review