Sluurpy > Restauranter i Gilleleje > Chicago Pizza

Anmeldelser Chicago Pizza - Gilleleje

Benedikte klitgaard
Udemærket pizza, dog til dobbelt pris af hvad vi er vant til i Jylland og den lille størrelse taget i betragtning. Vi spurgte hvor lang ventetiden var ved takeaway, og fik at vide at det tog 20 min… Det tog 40 min. Jeg er desuden vegetar og bad om at min pizza ikke skulle skæres ud, da de bruger den samme skærer til kødpizzaerne uden at vaske den. Det var de tilsyneladende ligeglade med, for de skar den ud alligevel. Vi kommer ihvertfald ikke igen:-)
Thomas Jeppesen
En superfin perle i mellem alle de andre pizzaer i gilleleje. Stor udvalg, store portioner, og lave priser samt en udsøgt betjening gør det til 4 stjerner for en samlet oplevelse. Vi har været der flere gange og der er ingen afvigelse i kvaliteten.
Susanne Hansen
Min pizza var lækker, sprød og en skøn smag god udsigt
jane Siggi
Rimelig gode Pizzaer.. egner sig nok mest til take away.. Pizzaerne var rigtig godt bagte og sprød i skorpen, hvilket vi godt kan lig. og fyldet var som de fleste andre steder, gangske udmærket. Pomfritterne var også fine sprøde, og div. dips var også god. :) Betjeningen halter gevaldigt.. en servitrice der flyver rundt, og glemmer ting. hun er den eneste af personalet der kan lidt dansk.. og vi sad lidt med følelsen af, at vi måske... måske ikke fik det vi havde betilt.. for havde de nu forstået hvad vi sagde? men ja. det havde de heldigvis. hvis vi kommer her igen.. så blir det take away.
Caroline Nelson
Bedste pizzeria i Gilleleje, super søde ejere og personale, altid god betjening og man får masser mad for pengene. Pizzaerne og andet er lækkert og smager dejligt, der kommer godt med ekstra på, hvis man beder om det, og så kan de finde ud af at komme SPRØD bacon på pizzaerne og det er virkelig vigtigt og en sjælden glæde at opleve. Lokationen er lige ned til havnen og kanalkiosken. Man kan sidde både ude og inde. Det er i hvert fald mit yndlings pizzeria I Gilleleje og er kommet her siden 2001 (kan jo ikke huske det eksakte år, cirka deromkring) 🍕
BlackBird7913
Udemærket, hverken specielt eller dårligt
Flemming Monberg
Det var en god oplevelse, dekorationen var hyggelig og maden var lækker. Alle var rare og meget venlige.
Ib Lund-Thorsen
Billige og rigtig god mad
Brunch Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiske filet Fiskesuppe Hummer Julefrokost Muslinger Rejer Salat Schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review