Sluurpy > Restauranter i Gilleleje > Restaurant Feriekroen

Anmeldelser Restaurant Feriekroen - Gilleleje

Dennis Perto
Super lækkert sted ned til kysten.
Susan Larsen
Fantastisk indrettede huse, som på få kvadratmeter, gør det muligt for 6 personer, at have et skønt ophold, til en god pris, omgivet af noget af Danmarks smukke kystnære natur.
Bo Kristensen
Fantastisk beliggenhed, lige ud til Kattegat. Stedet har både Spa, inde pool og lækker 25 meters udendørs pool. Oplagt sted at holde konference. Betjeningen og maden er også 5 stjerner værd. Kan klart anbefales.
Lars B. Nielsen
En overnatning på bed &breakfast. Rent, fint og nemt men med morgenmad inkluderet og der bliver leveret af banken på døren kl.8 🙄💤 var lidt tarvelig til prisen(for lidt kaffe,sukker og ingen pølse) Bygningen er meget lydt.Man kan tydelig høre når mennesker kommer og gå(døre smækker, knirker og der kommer kl.2 om natten og snakker højlydt kan tydelig høre hvad der bliver sagt selv når man ligger hovedet under dynen 🙄😂)Så en noget forstyrret nattesøvn desværre, i en ellers meget fint seng med super hvidt og blødt sengetøj. Er man ligeglad med dette er det klart 5 stjerner men her bliver det til 4 stjerner 🌞
Georg
Vældigt fint værelse og super lokation. Morgenmaden var noget der langtfra kunne anbefales. Yderst beskeden omgang morgenmad. Der var et franskbrød, lidt pålæg og noget frugtyoghurt til denne såkaldte morgenbuffet. Slem skuffelse, nu når man er sulten om morgenen. Vi endte med, at tage ind til byen og spise. Heldigvis skulle vi kun overnatte en dag, pga vi var på cykeltur.
Martin Brouer Johansen
Man betaler for beliggenhed + en lille indendørs fællespool. I vinterperioden er der ingen mulighed for noget at spise. Rummene er små, har intet køleskab eller sted man kan spise noget evt. medbragt Receptionen foreslog brunch inde i byen et sted der først åbnede kl. 10. Rum 10, 9 og 7 havde ikke varmt vand i bruseren. Vi havde 9 årige børn med der grundet plads måtte have et rum selv (de havde glædet sig til badet, men droppede det). Måtte handle ind til morgenmad (besværligt at arrangere) og gik selvfølgelig på restaurant om aftenen. 2 overnatninger for 3000,- med de begrænsninger er ikke anbefalelsesværdigt.
Ulla Nielson
Hyggeligt sted og omgivelser. Fantastisk personale
Victor Friis
Da vi ankom eftermiddag var der iskoldt i huset. Først næste dag var der varmt nok til at opholde sig i stuen / køkken i længere perioder. I receptionen fortalte de at de først måtte tænde for varmen lige før ankomst. Da vi stillede samme spørgsmål ved afrejse fortalte de varmen var tændt dagen før. Vi betalte 650 kr for strøm i to en halv dag. Spillemaskiner var meget dyre. Huset var godt indrettet, service god, placering god.
Brunch Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiske filet Fiskesuppe Hummer Julefrokost Muslinger Rejer Salat Schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review