Sluurpy > Restauranter i Gilleleje > Bangkok Take Away

Anmeldelser Bangkok Take Away - Gilleleje

Christina Dufke
I forventning om en form for asiatisk inspireret nuddelret, fik jeg dette :-/ 200,- for to portioner og en pose rejechips er overpris. Ikke en god oplevelse og skuffende at de tre stykker grønt i retten var fra frost og ikke skåret fra friskt. -En gulerod må jo være til at håndtere for de fleste. Bongkok Take Away -my appetite...
Anton Lenander
Ud fra de anmeldelser der ellers ses her, blev vi positivt overraskede, sammenlignet med hvad der ellers findes af tilsvarende steder i Nordsjælland. Hatten af for kokken, der har alle kasketter på, så forvent der kan være lidt længere ventetid på maden.
Henrik Nielsen
Udmærket mad uden at være fremragende. Prisen er lidt til den høje side. Køber der dog gerne igen, der er ikke meget konkurrence på thaimad i området.
Michael Brandt
Desværre ikke særlig godt. Vi fik to retter med oksekød og i begge retter var kødet "kogt" istedet for stir fried. Grøntsagerne var fint sprøde, men retterne smagte overordnet ikke specielt godt.
John Lyberth
Kedeligt og intetsigende, og min oksekød smagte som om den havde ligge i et køleskab i en uge.
Jones Damm
Fint Tai mad hvis man er til det. Fik noget med kylling og grøntsager.
Thomas Rasmussen
Skøn mad og der var rigeligt. Smagte helt vidunderligt. Kan varmt anbefales
Lise Christensen
God service lækker velsmagende thai mad kan varmt anbefales
Brunch Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiske filet Fiskesuppe Hummer Julefrokost Muslinger Rejer Salat Schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review