Sluurpy > Restauranter i Gentofte > Curry Lounge

Anmeldelser Curry Lounge - Gentofte

André Bach
Meget hyggelig restaurant og søde mennesker. Mangolassien er virkelig god, ligesom deres naanbrød og tikka masala. Det er sjovt at en af de bedste indiske restauranter ligger lige ved Vangede Station, det forventer man ikke. Prisniveauet er virkelig rimeligt. Kraftig anbefaling.
Silas Jessen
Det er en Lorte Restaurant de har ingen mad på deres menukort og deres mad er dårlig.
Birger Messerschmidt
Maden var perfekt tilberedt. Restauranten er lille, lokal, uhøjtidelig og charmerende. Prisen overkommelig. Hyggelig plads til to- til seks personer og mulighed for selskab på tyve med rød løber og æresport.
Per Thorup
Veltiberedt ordinær indisk mad ,sød og venlig betjening men det er som de har sat sig mellem to stole mht indretning ,som er kold stereotyp med frygt for ikke at være fint nok , priser er lidt for høje iforhold til det serverede! Og så mangler der et hjørne hvor tjeneren har mulighed for at forsvinde ud af synes , noget iriterendei at hun tror og flabet ud i rummet ,men føler sig overvåget!
Frederik Boesen
Fantastisk mad til gode priser!
Dorrit Guldberg
Dejlig mad og fin betjening.
Palle Mertz
Er simpelthen noget af det bedste mad jeg nogensinde har smagt. Deres Garlic Nan er bare lækker. Derudover hyggelig og afslappet stemning.
Ole Bergstedt
Lækker almindelig og vegansk Indisk Take Away
Karryret Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review