Sluurpy > Restauranter i Gentofte Kommune > Benny's Polsevogn

Anmeldelser Benny's Polsevogn - Gentofte Kommune

Ole Jeppesen
Hvis længslen efter en af de røde, brune, tykke eller tynde bliver for stor, er Bennys stedet hvor man får god service og en pølse tilberedt efter personlige præferencer
Ib Josefsen
De spørger om man vil have let- eller hårdt ristede pølser.
Jeab Ayuthaya
Magen til arrogance og ligegyldighed i det arbejder denne unge kvinde yder eller mangel på samme, skal man god nok lede længe efter. Brødet var sort og min pølse i svøb var kulsort, brødet til hotdog var sort, det eneste hun ikke ødelagde var fransk hotdog, men der skulle heller ingenting i. Da jeg skulle betale spurgte jeg til nummer på MobilePay og det var svært for hende at sige andet end at det står på væggen. Både service og mad var lige til skraldespanden. Det er mig meget uforstående at de overhovedet har noget at lave med en sådan personlighed og jeg er over 30 år, når det nu er sagt så stod der en ung mand og han så heller ikke særlig bekvemt ud. Og tydeligt er det at det er i hvert fald ikke den unge kvindes forretning for hun virkede total ligeglad med hendes job og hvad der ellers skete omkring hende. Besøgt 6 november 2021 kl 15:45 og det er første, sidste og eneste gang jeg besøger dette sted
Thomas Nielsen
Danmarks bedste pølsevogn - intet mindre. Eneste minus er at de lukker alt for tidligt:-) Betjeningen er super og pølsevognen kunne bruges som operationsstue, så ren er den. Maden er veltilberedt, ikke noget med klamme overstegte pølser eller brød der ikke får nok varme, det hele spiller.
Johan Alsøe
Bennys bøf et altid god. Og så en ristet mens man venter 😋
Tim Carstensen
Verdens bedste pølsevogn - intet mindre
Hans christian Eriksen
56,- For en dårlig hygiejne oplevelse Ufattelig dårlig hygiejne opførelse i disse covid-19 tider. Ekspedienten retter på sit mundbind, efter hun har hostet i det og arbejde ufortrødent videre, med den vare som jeg har bestilt. Det får mig til at tænke på, om deres indstilling til hygiejne generelt er sådan, efter endt toilet besøg og deslige. ? Desværre havde jeg betalt for varerne inden de røg i skraldespanden/afbestilt.
MrVictor123412
Som altid god mad. Kan virkelig ikke sætte en finger på maden. Har kommet der i mange år. Og kvaliteten har altid været i top. Oplever altid en venlig og behagelig betjening af sønnen tror jeg det er. I har uden tvivl fortjent titlen som Danmark bedste pølsevogn. Der er ingen diskution. Håber at se de lidt ældre kvinder dernede smile lidt mere. Men maden er i top.
Kaviar
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review