Sluurpy > Restauranter i Frederikshavn > Maikel´s Pizzabar

Anmeldelser Maikel´s Pizzabar - Frederikshavn

Fat Cunt TM
Købte en cheese burger med 🍟 og den var sådan set ret så god :)
1bmw_clubsport
Jeg har idag bestilt 3 pizzaer. Aldrig har jeg fået noget så ulækkert før. Føj, det var direkte sundhedsskadeligt. For det første manglede det anviste fyld udfra bestillingen. Baggrund om mig: Jeg er selv tidligere pizzabager og jeg kan til hver en tid lave bedre pizzaer end det de gør hos maikels. Han (chefen) belærer mig om at han taler 5 sprog, men han kan end ikke læse, forstå og agere ud fra én bestillingsseddel (Du er godt nok dygtig). Han bruger til undskyldning at han har travlt. Du har ikke oplevet travlhed før du har arbejdet i et godt pizzaria i aalborg, så får travlhed et nyt perspektiv, men det kommer en amatør som dig aldrig til at opleve med din amatøre agtige tilgang til mad, iøvrigt hang der ikke mange bestillingssedler hos dig, så du er også dårlig til at lyve. Du er den største amatør i Nordjylland, både på din madkvalitet og serviceniveau!! Seriøst det er ikke svært at lave en god pizza, hvor er dine evner???? Pizzaerne var slicet i 17 forskellige størrelser, til trods for der tydeligt var blevet skrevet de ikke skulle slices. Han magter end ikke at bruge en pizzaskærer korrekt.. seriøst, dig som kunde, hold dig væk fra dette dårlige sted hvis du gerne vil beholde din værdighed og beholde din gode smag i munden. Udover det så magtede de ikke at komme dressing på en af pizzaerne og alle 3 pizzaer var ikke bagt nok. Det resulterede i pizzaer med slatten dej med fyld der ikke var bagt ordentligt igennem, det smager bare af helvedes til. Du kan ikke finde ud af at lave mad! Stop det, det er bedre du finder dig en anden proffession..
Ulrik Motzfeldt-Skovgaard
Det bedste pizza jeg har fået i flere år.
Kim Jensen
En af de sødeste pizzeria ejere jeg nogensinde har mødt. Vi fik en service man normalt kun oplevet når man er på ferie Syd på.
Jesper Faurholt
Rigtigt god pizza og som sædvanligt, helt utroligt venligt personale 😊 Det bliver ikke bedre!
Susanne Høgh Nielsen
Pænt rent og nogle rigtig gode pizzaer til små penge
Carsten Münzberger
Rigtig fin service, og så har de bare for tiden byens pedste pizza.
Kim Munch Henriksen
Virkelig lækre pizza'er, meget venlig og imødekommende betjening. De bedste anbefalinger herfra!
Burger Burrito Fisk Frokost Nachos Pasta Ribben Salat Sandwiches Stegt flæsk stektflæsk med persille og kartofler Ugens frokostmenu wienersnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review