#}
Sluurpy > Restauranter i Frederikshavn > Milan Pizza

Milan Pizza - Frederikshavn - Fotoalbum

Absolut det allersværeste pizzaria jeg nogensinde har sat mine ben på. Jeg har haft diarré og opkast i snart 12 timer. Jeg føler at jeg skal dø mildest talt. Anbefaler ingen at spise maden her. Føj siger jeg bare.
Jeg er ikke den store pizza spiser. Men har nu to gange i træk, med jænt mellemrum, fået pizza der ikke var færdig bagt.
Hvidløgsbrød med ost var rigtig lækkert. Burger med pommes var rigtig god. Coco Rico (pastaen) smagte godt, dog var flødesaucen meget vandig Nacos var ikke dem med salt med spicy krydderblanding
Flinkt og professionel service trods højt tempo grundet mange turister i byen. God mad til prisen. Dejlig kundekontakt med et smil på læben.
hvis jeg kunne give dem mere end 0 stjerne ville jeg gøre det mig og 5 andre bestilte her igår en xxl pizza hos dem hvor vi i beskeden skrev hvor og hvordan man fandt hen til vores arbejdsplads og vi skrev også hvornår den skulle leveres der tiden er 5 minutter over vælger jeg at ringe for at høre o
Jeg fik Pita - Falafel menu og den var vildt god. De andre i mit selvskab nød også deres valg af “menu”. Beliggenheden er dejligt i midten af gågaden, med en typisk pizzaria atmosfære, hvor betjeningen var i top.
Pizza var ok, men ventetider var 3,5 timer. Rigtigt træls oplevelse. 😐
Har nu bestilt derfra flere gange, maden er næsten altid god. Men har en datter der går på samme skole som en der arbejder hos jer, og vedkommende kan åbenbart ikke holde privat og skole adskilt. Så bestiller aldrig igen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures