Sluurpy > Restauranter i Frederikshavn > Skippers Grillbar

Anmeldelser Skippers Grillbar - Frederikshavn

Heidi Hansen
Bestilte 2x mundgodt og det var lige godt en skuffelse. Alt for tyk en sovs, nærmes som gele og meget smag løs kom ikk engang 1/3 gennem vores tallerkner før det blev alt alt for vammelt. En rigtig øv oplevelse. Aldrig skal jeg ha det igen.
Jimmi Guldholm
Når der står at en grill-bar lukker kl 20, så regner man da godt nok med at man kan bestille mad lige indtil kl 20, men da de snart lukkede kunne de ikke tage min ordre kl 19.22..!!!! Hvad faen sker der hr skippers..??
Vibeke Andersen
Fik mundgodt og stjerneskud, fantastisk godt, og velsmagende. Gode dressinger. Kan varmt anbefales, når det ikke skal være så dyrt.
Martin S. -Andresen
Deres jumbo burgere er simpelthen de bedste burgere jeg kender. Staff er også altid flinke. I absolutely love their jumbo burgers. They are the best burgers I know, and I come back for them. The staff is also kind and helpful.
jesper fuglsang
En rigtig god oplevelse og flink personale. Det eneste der manglede var lidt mere af den gode sovs. Derfor kun 4 store stjerner.
Gitte Skov
Var glad for at handle der engang, så fik de ny leverandør eller skiftede til et billigere kyllingemærke, de var som Gummi, og det var ikke en fejl, som jeg selv gik og håbede på så bestilte den igen 2 gange mere inden for den samme måned, og de var alle gummikyllinger! Så ærgerligt, jeg elskede dem i havde før.. Kommer faktisk ikke hos jer længere, til trods for jeg bor 100 m. Væk det er en ommer! Puha gummikyllinger, utyggeligt😣😖 hvad er det? Skulle det være kylling, hvad udsætter man en kylling for så den bliver til gummi?, propper den ind sammen med en masse andre så de ikke kan bevæge sig, og få velsmagende muskler, så bliver de fyldt med supergrowth, så de er slagteklar som 7 uger gammel! Og det er som at tygge i gummi,! Det er synd, brug aldrig 7ugers kyllinger! Du vil sælge flere hvis de var spiselige.. 🤑! <
Dennis Kristiansen
Lækker mad, ofte langsom service og små fejl i ordren, men maden er altid super lækker.
Jakob Sonny Jakobsen
Høflig betjening, god pølsemix, desværre var brødene til de to franske hotdogs ikke ordentligt varme, pris fair.
Burger Burrito Fisk Frokost Nachos Pasta Ribben Salat Sandwiches Stegt flæsk stektflæsk med persille og kartofler Ugens frokostmenu wienersnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review