Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Cafe Juicy

Anmeldelser Cafe Juicy - Frederiksberg

Divine Divi
Jeg købte en laksesandwich med avocado fra jer.. avocadoen var så dårligt at dem jeg var hos troede at det var kød.... plus der var mug på en af avocado stykkerne.. save to say at jeg ihvertfald ikke vil købe noget fra jer foreløbigt..
Elisabeth Broch
Lækker lækker mad! Og de er utroligt søde. Tusind tak for jer ❤️
Lil' I. T.
Skøn service, venlig personale, men der mangler brochure man kan tage med i hånden, fordi baggrunden på hele menuen på gør skriften lidt vanskeligt at se. Savnede også 100% friske råvarer, men udover det et skønt sted som pris messigt er det værd, og smagen fejler absolut ingenting i forhold til prisen.
Philip Aggerholm
De sagde det to et par minutter at lave min sandwich, hvilket var fint da jeg skulle nå min bus. Efter 15 minutter var den stadig ikke klar! Kyllingen smagte ikke af noget
Zulfi Ahmed
Lækker sandwich. Må prøve deres juice næste gang.
Anna Schmidt
Jeg købte tre sandwich til min kæreste og veninden. Vi lå efterfølgende syge i 3 dage med dårlig mave og opkast, hvilket nok skyldes deres sløje hygiejne. Kan kun fraråde folk at købe mad derfra.
Anne Jacobsen
Flink betjening og fin mad. MEN: Jeg bestilte en juice og sandwich til levering. På bestillingen stod der at juicen indeholdt pære, jordbær, æble og kiwi. Sandwichen skulle indeholde Pastrami, pesto, Mozzerella og tomat. Min juice smagte udelukkende af ingefær. Stærk ingefær! Jeg kunne faktisk ikke smage andet! Min sandwich var med chillidressing! Jeg kan hverken lide ingefær eller chili og det er ikke ligefrem anonyme madvarer. Rigtig irriterende at cafeen ikke skriver alle ingredienser på menuen online eller lader en vælge ingredienserne selv! Ærgerligt at man ikke ved hvad man får!
Nanna P
Har aldrig før fået sådan en dårlig kyllinge sandwich før! Vi bestilte igår 2 kyllinge sandwich og der var næsten intet i dem. I den ene sandwich var der kun 1 stk tomat og 2 bittesmå stykker avokado og få kyllinge strimler i. Og i den anden, havde vi bestilt ekstra avokado men der var kun 3 tynde skiver. Ikke nok med det, fik vi begge kort tid efter opkast og dårlig mave. Kan bestemt ikke anbefale stedet!!
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review