Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Spiseriet

Anmeldelser Spiseriet - Frederiksberg

Martin Jensen
Dårlig oplevelse. Vi bestiller et snackbræt til to personer 150 kr. Hvilket må siges at være godt betalt, det består af 2 stykker spegepølse, 2 stykker skinke og 2 stykker manchego ost. Dertil lidt nødder og oliven og soltørrede tomater. Det synes jeg godt nok var en ringe portion, størrelsesmæssigt. Dernæst efterspurgte jeg moules frit med bearnaisesovs, men får af vide at kokken ikke har nok beanaisesovs til udover dem der spiller kød. Det resulterer i at jeg bestiller kødet med bearnaisesovs. Bearnaisesovsen er skildt, og smager ikke af noget. Så det var et dårligt valg. Kødet var dog mørt. Min ledsager bestilte en pastaret med parmesan men den blev leveret uden parmesan og kyllingen var ifølge hende meget tør. Alt i alt en skuffende oplevelse.
Christian Rysgaard
Antons Spiseri er en lille perle af en charmerende restaurant beliggende på Smallegade i hjertet af den pulserende del af Frederiksberg. Der en rift om bordene i det lille hyggelige lokale i weekenden og altid gode retter til fornuftig pris, lige til at tage med hjem trods travlhed med servering og i køkkenet.
Robin Jensen
Fint lille lokalt spisested tæt på Frederiksberg Rådhus. God dagens ret med fiskefrikadeller, en lækker salat med kartofler, friske blade og tomater med krydderurter. Venlig betjening og rar stemning.
Erik Jakobsen
Var inde at spise hos Antons Spiseri torsdag den 5.3. 2015 om aftenen. Vi var 2 som fik dels paprikagryde og rødvins marineret lammeskank. Til dessert fik vi Dessert tallerken med smagsprøver af alle desserterne. Til det drak vi en dejlig Primitivo. Maden var rigtig god, betjeningen hurtig, sød og med stor humoristisk sans. Antons Spiseri er et rigtigt hyggeligt sted med god mad og hyggelig betjening. Kommer meget gerne igen.
Birgitte Jensen
Antons nye spisekort har gjort stedet til en ordinær burger bar.
Glaxy Designs
Lækker og gedigen mad, " serveret" i afslappet atmosfære. ...
T Clausen
Super hyggeligt...god mad og fremragende øl fra Skands!
Peter Bang Knudsen
Første gang var OK, selvom der manglede noget....
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review