#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Ricencurry

Ricencurry - Frederiksberg - Fotoalbum

Fin pakora og Saag paneer... Men deres butter chicken var noget nyt. Da jeg så den i posen troede jeg ikke mine egne øjne. Det var godt nok en fin farve. Saucen var meget rød, meget tynd og smagen var desværre ikke lige i skabet. Meget unik. Meget sært!
Har bestilt en 4-5 gange fra Rice N' Curry - og har fået superlækker indisk mad fyldt med smag, saft og kraft og tons af velduftende krydderier og spice kick.. Så godt og enormt billige priser på lækker indisk mad og masser af tilbehør:-). Lækre nans og pampadums;-)!
Mega lækkert mad! Deres take away kommer pakket i plastik bokse, så det er total frisk og varmt når det kommer. Udsøgt indisk smagsoplevelse..
Bare altid supergod mad, lækkert og store portioner, samt venlig betjening 😊
Det er bare fantastisk mad. Som at være i Indien. Bare uden flyveturen
Smager fortrinligt, flink betjening.
(Oversat af Google) Leveringen var 25 minutter forsinket. Maden er pakket som mad til flyet, og først tænkes på, at det er et mikrobølgeovnsmåltid. Kødet er mørt, men curry ligner spy og er totalt smagløs. Og retterne har ulige coulour, og endnu en gang tror du, det er ude af mikrobølgeovnen .. I be
(Oversat af Google) Super god kvalitet indisk mad til takeaway. Og personalet er i deres egen liga, når det gælder venlighed. (Original tekst) Super good quality Indian food for takeaway. And the staff is in a league of their own, when it comes to friendliness.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures