Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Konnild's

Anmeldelser Konnild's - Frederiksberg

Lars Hvidtfeldt
Mere moderne have end da jeg var barn, men har mistet noget af charmen. Dyrene er altid et besøg værd, og zoo har daglige fodringer/aktiviteter med dyrene fyldt med informationer. Personligt syntes jeg det er ærgeligt at der skal sættes plastik dinosaurer op midt i det hele, brug dog jeres kerneprodukt og koncentrer jer om dyrene. Det kan være svært for haven at følge med på travle dage, f.eks manglede der toilet papir på 3 /6 toiletter. Men alt i alt er der rent og pænt, folk er søde og når vejret er godt er der svært at finde bedre tidsfordriv med børn i København.
Christian Arvid
Super fin Zoo med masser af muligheder for både børn og voksne. Man kommer tæt på mange af dyrene - min datter snakker hele tiden om de mange dyr hun har set derinde + om den nye dinosaur udstilling.
Pia Hansen
En regnfuld dag i zoologisk have, er også skøn. Jeg havde mine 2 børnebørn med - og det er altid et hit hos børn. Zoo er altid et besøg værd. Der er flere steder at få en god frokost - eller ta' selv en frokost kurv med. En dejlig dag
Jane Kehlet
Har kan man bruge flere timer. Dyrene har det godt, har plads til at røre sig og bliver passet godt. Man kan tage sin egen madpakke med, eller spise på en af parkens restauranter. Er virkelig et besøg værd.
lucas grooten
Super rart sted og besøge, bare sendt at der ikke bliver vist at de er ved at bygge så meget om. Eller ingen info ang fodring tider.
Chung Ja Park
Blev skuffet over at se hvor lidt plads kattedyrene har det i Zoo.. Det var IKKE rart at overvære.. Man kan godt se at elefanterne, girafferne, pandaerne har de bedste levevilkår.. Hvorfor har man ikke fætter dyr, og så bedre levevilkår til de dyr de har, end at have så mange på SÅ lidt plads.😔
Henrik Niehues
Fantastisk sted at være, der er noget for alle. Hvis du har børn så får man travlt med at få set alle dyrene.
M Liljedahl
Det er et dejligt sted, en oase i byen. For øvrigt grundlagt i 1859, og dermed én af de ældste zoologiske haver i Europa. 11 hektar stor og lokaliseret på Frederiksberg mellem Frederiksberg have og Søndermarken.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review