Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Spise/bar15

Anmeldelser Spise/bar15 - Frederiksberg

Carsten Dyhr
Tak for mad - superlækkert som altid 👍 Blev dog lidt overrasket over ændringerne på tataren hvor cognac versionen er bedre - efter min smag 😊 Vaflerne med stenbiderrogn er top lækker, men er markant mindre end dem der blev serveret sidste år på Spisebar 20. Det er selvfølgelig træls med stamkunder der sammenligner med det man har fået før, meen tataren var begyndt at ligne en signaturret.. 😉
Jens S
Hyggeligt sted med pænt interiør. Rigtig god madoplevelse til fornuftige priser. Høfligt personale. Alt i alt en god oplevelse. Prøv det.
Julie Maja Nielsen
Et super lækkert sted med hygge og god mad! De kunne godt tage mere hensyn til allergier, men ellers er det et fint sted! 👍😊
Lene Andersen
Spiste på deres søster restaurant idag som var rigtig godt men spisebar15 fortjener også 5 stjerner fra sidst jeg besøgte jer. Så hyggeligt et sted , der har det hele.
Jonas Bo Hansen
Man kan ikke beskylde Spise/Bar Nr. 15 for at være nærige med maden. Vi spiste fire retter, og var helt kvæstede bagefter. Maden er lækker uden at være fancy. Stedet er hyggeligt - mere spisested end bar efter vores mening. Betjeningen var venlig og opmærksomme. Vi kan godt anbefale Spise/Bar Nr.15.
Trine Banch Clausen
Hyggeligt sted med dejlig mad. Vi fik desværre ikke den helt rigtige hovedret i første omgang, men da vi gjorde tjeneren opmærksom på det, fik vi lynhurtigt det manglende sammen med en gratis øl. Super betjening, vi kommer igen.
Thomas Sørensen
Maden var ok men temmelig dyr til en hurtig frokost. Portionerne er små, selv dem der ikke normalt er stor spisende, kunne godt have spist mere.
Eva Seerup
Hyggeligt sted. Dog lidt små portioner til priserne og synes at deleretterne manglede noget smag. Vinen var til gengæld dejlig!
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review