#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Spise/bar15

Spise/bar15 - Frederiksberg - Fotoalbum

Tak for mad - superlækkert som altid 👍 Blev dog lidt overrasket over ændringerne på tataren hvor cognac versionen er bedre - efter min smag 😊 Vaflerne med stenbiderrogn er top lækker, men er markant mindre end dem der blev serveret sidste år på Spisebar 20. Det er selvfølgelig træls med stamkunder
Hyggeligt sted med pænt interiør. Rigtig god madoplevelse til fornuftige priser. Høfligt personale. Alt i alt en god oplevelse. Prøv det.
Et super lækkert sted med hygge og god mad! De kunne godt tage mere hensyn til allergier, men ellers er det et fint sted! 👍😊
Spiste på deres søster restaurant idag som var rigtig godt men spisebar15 fortjener også 5 stjerner fra sidst jeg besøgte jer. Så hyggeligt et sted , der har det hele.
Man kan ikke beskylde Spise/Bar Nr. 15 for at være nærige med maden. Vi spiste fire retter, og var helt kvæstede bagefter. Maden er lækker uden at være fancy. Stedet er hyggeligt - mere spisested end bar efter vores mening. Betjeningen var venlig og opmærksomme. Vi kan godt anbefale Spise/Bar Nr.15.
Hyggeligt sted med dejlig mad. Vi fik desværre ikke den helt rigtige hovedret i første omgang, men da vi gjorde tjeneren opmærksom på det, fik vi lynhurtigt det manglende sammen med en gratis øl. Super betjening, vi kommer igen.
Maden var ok men temmelig dyr til en hurtig frokost. Portionerne er små, selv dem der ikke normalt er stor spisende, kunne godt have spist mere.
Hyggeligt sted. Dog lidt små portioner til priserne og synes at deleretterne manglede noget smag. Vinen var til gengæld dejlig!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures