Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Cafe A

Anmeldelser Cafe A - Frederiksberg

Bukse- Lak
Salatbaren var ikke noget og råbe hurra for. Flere af salatbladene var sorte i kanterne, noget af salaten virkede nærmest varm, som om det havde stået for længe ude. Vi spiste ved 18.00 tiden. Mørbrad bøffen og pomfritterne samt bearnaisesovsen, var nu ganske god, men de grøntsager som vi fik med var udkogte og smattede. Vi fik rødvin til vores mad, den smagte som om den havde stået og iltede siden i går, den var doven og uden smag. Hvad der dog trækker mest ned, var det beskidte bestik og service samt deres gulv og vægge trænger virkelig til og blive gjort rent. Det virkede noget uhumsk. Stedet var ellers hyggeligt nok, men der skal altså arbejdes lidt på og gøre det bedre, også er det desværre ikke nok, at der er halv pris på menukortet.
Christian
God café med god mad. Betjeningen er okay, men har oplevet bedre. Kvaliteten af maden er som standard café mad, ikke overdådig, men heller ikke den bedste.
E. Betty Hannen Kristensen
Rimelige priser, stedet virker meget kantine agtig. Stjerne skudt som vi fik var lækkert
Susanne Beck
Jeg kan ingen stjerner give! (Kræver dog at man markere én for at kunne indsende). Dårlig kundeservice og ingen mad. Vi startede 8 personer, 6 fik mad og 2 sad og ventede. På en henvendelse til personalet om de manglende retter var svaret: "Jeg har sagt det til en kollega, da jeg ikke kan tale med dem i køkkenet". Da de 6 er færdige med at spise og vi har siddet der 1 time (vores frokostpauser er forlængst forbi) - kommer de med den ene ret men mangler stadig den sidste! Vi vælger at gå - selvfølgelig betaler for dem som har fået noget men vi bliver på ingen måde kompenseret. Rekord dårlig kundeservice - kan jo ikke udtale mig om deres produkter! Der kommer vi ikke i igen!
Nicole S
Ikke pengene værd! Kan godt være der var halv pris men utrolig dårlig service! Tjeneren var utrolig provokerende og hørte ikke efter hvad der blev sagt! Jeg havde bestilt husets brunch og min veninde den lette... Han kommer ud med to lette og han mener ikke jeg har sagt husets brunch selvom jeg nævnte det for ham to gange under bestillingen hvor han så provokerende svare "ja det det du sagt". Manden har tydeligvis ikke hørt efter og kommer ikke ud med min rigtige bestilling. vi får ikke brød det skal vi selv hente ved salatbaren og brødet var knast tørt! Min veninde spiser ikke gris som hun havde gjort klart men alligevel kommer han ned med svinepålæg og siger hun ikke skal græde over det og bare spise. Da vi så skal betale beder vi om at dele hvor han igen er provokerende og siger at det skulle vi havde sagt noget før og om en af os ikke bare kunne betale og så kunne vi mobilepay hinanden. ALDRIG IGEN!
Chris Hansen
Har spist her flere gange, da maden var billig, samt rimelig okay til prisen. Men. Min ven som spiste med mig på restauranten for nogle uger siden, havde så hans mobil på bordet - tjeneren tabte derefter en kniv lige ned i telefonen og lavede en flænge i skærmen. Da jeg fortalte hende om situationen, så sagde hun bare "nå, ej, kom jeg til det.. " og gik. Efter det fortalte jeg en anden tjener, om at hendes kollega lige havde smadret min vens skærm, hvor hun så responderede: "Det beklager jeg - jeg skal nok få fat på hende, så hun kan finde en løsning på skærmen med jer" - Derefter ventede vi næsten en time uden at der skete noget. Så talte vi med manageren, som så sagde at han ikke kunne gøre andet, end at skrive en note, hvor der stod at et af hans tjenere havde smadret skærmen. Der var ingen kompensering eller noget. Da min vens forsikringsselskab ringede til denne café A, for at få dem til at betale for uheldet, blev de fortalt at de ingen forsikring havde? What the f**? Så min ven endte alligevel med at betale en del hundrede kroner for noget der på ingen måde var hans skyld. Udover det, så har jeg engang set en kok samle noget kylling op fra gulvet og lægge stykket tilbage i gryden.. Super lækkert. 1 stjerne.
Emil Rohe
Forholdsvis søde tjenere, dog med lidt meget attitude. Maden var meget skuffende, min kæreste fik en brunchtallerken hvor både røræg og spejlæg var delvist rå, grønsags tærten var ubagt, kold og var på ingen måde appetitvækkende. Brødet som er "gratis" ved salatbordet er tørt som knækbrød og bordet var fedtet da vi kom selvom restauranten var mindre end halv fuld. En lille ting er også at selvom der står pandekager med sirup, er det honning der bliver serveret. Alt i alt ikke et sted jeg vil anbefale nogen at gå hen, og jeg planlægger bestemt ikke at vende tilbage til Café A
Nanna Frederikke
Virkelig dårlig service, uacceptabelt og snerpet opførsel fra personalet. Maden var ekstrem kedelig og tør ganske uappetiteligt. Ventetiden var også ekstrem lang. Specielt var det deres smoothie der skuffede os eftersom den kostede 50kr og så bare kom fra en innocent flaske i køleskabet (som ikke engang var lukket ordenligt) Personalet smilede ikke og var meget sure. Vi kommer ihvertfald ikke igen, selv med en kuppon var prisen ikke lav nok til at noget af dette var acceptabelt. (Personalet brugte også deres mobiltelefoner synligt)
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review