Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Happy Sushi

Anmeldelser Happy Sushi - Frederiksberg

Per Stryhn
Fint lille sted der ikke synet af meget fra gaden. Men bestemt et sted der er hver at besøge. Den beskedne indretning bliver balanceret af den store venlighed man bliver mødt af, og et serviceniveau der ligger i den høje ende af skalaen. Sushi er helt frisk lavet, og er bestemt at anbefale. Skulle vores vej falder forbi, vil vi bestemt spise her igen.
Mikkel Ulrich
Dumpling suppen var ikke andet end kogt vand med lidt salt og peber… Alt kødet i dumplingsene smagte slet ikke af kød. Det virkede faktisk ikke til at have noget med kød at gøre. Det hele var fedtet, og vi sidder tilbage med kvalme og dårlig smag i munden. Deres vegetariske forårsruller smagte rigtig godt, men det var også det.
Kristian Salmony
Fantastisk Sushi til ok pris. Der ligger 3 eller 4 Sushi butikker på stribe og denne er billigst !
Sebastian Beres
Du kan ikke regne med at maden kommer indenfor 1.5 time, selvom du får bekræftet at maden kommer hurtigere. Du kan ikke komme igennem på tlf. Email eksistererikke og tlf på hjemmesiden fungerer ikke. I kunne have en god forretning, men det her er bare uprofessionelt og irriterende.
0x0 Killer
Jeg syntes det smagte fantastik. Præsentation så godt ud. Og det var en rimelig god pris. Jeg har nemlig smagt sushi på mange forskelllige steder nogle oplevelser var gode hvor André smagte ikke så godt. Men den her smagt fantastisk. Og Det var lidt ærligt at vi ventet 20 minutter i kø
Yang Cong
Lærke mad og hurigt levering !! 5 stjerner !!
Patrick Frydenlund
Utrolig lækkert sushi.
Kristian Lindegaard
Sløj sushi og utrolig dårlig service. Havde bestilt flere timer inden til kl 18.30. Ekspedienten påstod at det først var 18.50. Derfra tog det yderligere et kvarter. Andre kunder foran mig havde tydeligvis samme problem. Der er mange bedre alternativer.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review