#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Den Go'e Kaffebar

Den Go'e Kaffebar - Frederiksberg - Fotoalbum

Virkeligt god kaffe og super sød betjening. Men de havde ikke så godt styr på serveringen så vi ventede ret lang tid og måtte gå uden morgenmad, da de pludseligt havde solgt den sidste bolle.
God service, meget lækker kaffe og godt brød. Har også rigtig gode hjemmeristede kaffebønner som kan købes med hjem. Jeg anbefaler på det kraftigeste det her sted.
Den Go'e Kaffebar har en venlig og professionel holdning til kunderne og en virkelig god kaffe og skønne hjemmelavet boller.
Kom forbi en kold snevejrsdag og trængte til en espresso og et toilet. Stedet viste sig at være smadder hyggeligt og en meget sjælden god espresso. Det virkede somom de havde en særlig espresso kaffe til dem der kun vil have espresso og en anden til mælkejunkierne så den ikke var så bitter.
Super god kaffe og hyggelig atmosfære
Venlig betjening. Limonaden var frisk, og kaffen var fin. Jeg spurgte efter sødetabletter, det vidste hun ikke om de havde. I det hvide sukker var der nogle små brune korn. Aner ikke hvad det var. Så på den måde blev det lidt op ad bakke.
Et af mine så absolutte favorit caféer i Kbh og med byens bedste dadelboller. Jeg har kun besøgt den goe kaffebar til morgenmad og brunch, men de har også et godt udvalg af mad og drikke til andre tidspunkter af dagen, samt et fint vegetarisk udvalg. Priserne er helt fine og servicen er altid god.
Super hyggeligt sted hvor vi spiste en lækker hjemmelavet frokostbolle. Her vender man tilbage.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures