#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > La Liberta

La Liberta - Frederiksberg - Fotoalbum

Trattoria la Liberta er en skjult lille juvel i et overraskende flot nybygget område på Frederiksberg. Alt hvad de har på menukortet er gennemtænkt, lækkert og indbydende. Der er colaer på glasflaske, lækker velbrygget kaffe, og meget lækre retter. Selve stedet er indenfor meget flot grundet den g
Ny italiensk cafe indrettet i smukt gammelt i interiør i en rødstensbygning, der opleves som en oase midt al den moderne beton og glas. Italiensk cafemenu, der tør byde på lidt mere end de trivielle klassikere.
God italiensk mad, men lidt i den dyre ende i min optik hvad angår portioner og kvalitet. Ellers rigtig hyggeligt sted, servicen halter dog lidt. Men hele aftenen kan reddes af deres tiramisu som er helt formidabel!
Rigtig hyggeligt sted Super råvarer tilberedt enkelt og italiensk med rimelige priser (bedste tora modi ever!) Kan bestemt anbefales!
God mad i hyggelige historiske omgivelser, dog ikke den bedste akustisk
Super sted med go' stemning og dejligt mad 🍷🍴
Godt sted, lidt dyrt
(Oversat af Google) Meget hyggeligt hyggeligt og varmt sted, god mad og personalet er meget høfligt og hjælpsomt. Jeg anbefaler det stærkt. (Original tekst) Posto molto carino accogliente e caloroso, si mangia bene e lo staff è molto cortese e disponibile. Lo consiglio vivamente.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures