#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Wedofood

Wedofood - Frederiksberg - Fotoalbum

Fantastisk sted. Endelig et sted hvor man kan få en ordentlig salat, som man endda kan sammensætte som man vil. Prisen er fornuftig, taget størrelsen på portionen i betragtning og det smager hammer godt!
Mit go-to sted. Elsker maden, altid frisk og velsmagende. Tak for at man kan få så lækker og sund mad på farten. 🙏
Var tilhænger af stedet i starten, men det er som om niveauet er faldet. Sidste gang var salaten fyldt med sand, så det knaste på en virkelig ubehagelig måde og var lige til skraldespanden.
Ekspedienten har skruet så højt op for musikken, så hun ikke kan høre hvad jeg bestilte. Hun blev irriterede over at skulle skrue ned for musikken.
Lækker og sund mad til en rimelig pris, dog lidt ærgerligt, at det hjemmebagte rugbrød ikke mere serveres til salaterne. WeDo er absolut en af mine foretrukne frokostspisesteder i Københavnsområdet.
Har bestilt mad omkring klokken 17:30 og nu er klokken snart 20:00, efter 3 beskeder hvor der stod det ville være ankommet kl 18:40 og 19:00 og en mere. Så er maden aldrig kommet frem. Nok den værste service af udbringning jeg nogensinde har fået... Lad være med bestille fra dette sted, hvis du ikke
De bedste salater i København, hvor man kan vælge at bestille fra deres menukort eller kreere sin egen salat ud fra de forskellige friske kvalitetsråvarer. Hvis man ønsker at bytte en ingrediens ud med en anden er det heller ikke noget problem. Venlig betjening.
Jeg vidste slet ikke at salat kunne være så lækkert! Kæmpe stort udvalg, priser som selv studerende på SU kan være med til og vigtigst af alt - man bliver mæt!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures