Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Letz Sushi Frederiksberg

Anmeldelser Letz Sushi Frederiksberg - Frederiksberg

Robert B. Jensen
Fantastisk takeaway sushi. Kan også anbefale at tage croquetterne med laks, de er totalt nam nam 😀
NAZ
Mine venner og jeg prøver at bestille mad via Wolt i 30 min men bliver konstant afvist. (Står på Wolt at man kan bestille online frem til 20.45). Vi ringer ind til dem og får af vide at de har lukket køkkenet og der intet de kan gøre. I bund og grund synes jeg det uprofessionelt at lukke køkkenet 30 minutter før lukketid.
Teis Bornhøft Gravesen
Mine venner og jeg bruger 30 min. på at lægge en bestilling på Wolt ved letz sushi frederiksberg. Den siger at der er sket en fejl hver gang vi kommer igennem. Til sidst bliver ordren godkendt og sendt til restauranten. Det står at det er muligt at bestille til 20:45 og vi lægger vores bestilling senest 20:30. Der går et par minutter og ordren bliver annulleret af restauranten. Vi ringer prompte til dem og der bliver lagt på. Vi ringer fra et andet nummer og kommer igennem. En ung pige tager telefonen og forklarer os at hun lige har afvist bestillingen, og at køkkenet siger de desværre ikke kan lave vores mad nu, da de har pakket alt deres udstyr væk og gjort rent? Vi fortæller at det ikke giver nogen mening, fordi der på Wolt OG deres hjemmeside står at de lukker kl 21? Hvordan kan det være rigtigt at få så dårlig service, og ikke engang kunne få en forklaring på hvorfor de afviste ens ordre. Man må gå ud fra, at de har tid efter lukketid til rengøring etc. Og ikke at der skal gøres rent FØR de lukker… Hvad er meningen med denne opførsel. Der er vidst bare nogen der gerne vil tidligt hjem fra arbejde. Kunne man give 0 stjerner var dette blevet givet.
Signe Marburger Bøgedal
Forudbestilte via wolt, men maden var alligevel 30 minutter forsinket. Fedt med øko ris og bæredygtig fisk. Også fedt med indpakning i pap fremfor plastic. Ikke fedt at få sushi uden wasabi, ingefær. Der manglede også pinde og soya nok til alle, og så smagte det ikke rigtig af noget.. lidt kedelig oplevelse alt i alt. Desværre
Rudi Bloch Hansen
Fin kvalitet, men man får ikke meget for pengene..
Mads Haulund
Vi troede der blev lavet en boks med manglende dele, men det var en fejl. Alligevel fik en "erstatninger", trods røde kinder... God service!
martin Haupt Johannsen
Det er ganske udmærket, de er bedre sushi i området, men prisen er så ofte også derefter. Plus for bæredygtigheds tanken.
Mads Lyngby
Bestilte takeaway. Konstaterer at der mangler ingredienser i over halvdelen af rullerne. Ringer til callcenter som oplyser at vi kan få tilgodebevis eller bytte maden. Stilles videre til butikken, hvor medarbejderen brokker sig over hvad callcenteret har oplyst og mener dette ikke er rigtigt. Vi kører retur og bytter maden. Der bliver brugt en rum tid på at diskutere med kok og tjener om hvorvidt der er sket en fejl. Vi bliver tilbudt ny mad, men kun af de ruller, som der manglede ingredienser. Det accepterer vi ikke, da de netop har inspiceret alle rullerne med fingrene. Slutteligt bliver vi tilbudt at alt det bestilte laves om. Det skal siges at vi kun ventede kort tid på den nye mad.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review