Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Hiko Pizza Og Sandwich

Anmeldelser Hiko Pizza Og Sandwich - Frederiksberg

Rasmus Nordgaard
Virkelig overraskende lækre sandwich. Imødekommende personale som virker til at arbejde godt sammen i en behagelig tone.
Ahmad al masri
❌❌ Jeg anbefaler IKKE Hiko's efter dagens opelvelse/service! ❌❌ Efter at have ventet i længere tid pga. travlhed, så blev det endelig min tur til at bestille. I samme tid med jeg bestiller min sandwich, så spørger jeg pænt ind til om brødet jeg har bestilt, kan varmes lidt ekstra, hvor jeg så får et "NEJ", spørger så om hvorfor det ikke kan lade sig gøre, hvor han siger ordret "der er for travlt, det har jeg ikke tid til". Meget dårlig kundeservice, som kunne have været helt anderledes, hvis man bare tog en af de andre kunder, imens brødet lige fik 1 min ekstra på grillen eller bare have givet brødet lidt ekstra. Ps corona restriktionerne bliver ikke overholdt, i forhold til hvor mange "kunder", der må være i butikken. D.18.05.2021
Benjamin Hagelin
Gode sandwiches og godt udvalg. Lækkert at man frit selv kan vælge hvad man vil have i.
Jesper Hedegaard
Måske kbhs bedste sandwich. Plus fortræffelig service 5/5
sheena larsen
Helt igennem en fantastisk sandwich hvergang! 😋
Katrine Loa
Lækker sandwich med en sød ekspedient bag kassen, Ditte. Man får meget for penge og et lækkert friskt brød samt gode grøntsager.
Tommy Brandt
Bedste sandwich i mit liv. Man vælger selv indhold og alt virker frisk og lækkert. Let at spise da de skærer dem over og har dem i indpakning.
Christian Rysgaard
Nok byens bedste sandwich, priser og betjening! Der er altid god og sjov betjening i den lille sandwichcafe, tre trappetrin under gadeplan, placeret midt det lille knudepunkt udspændt mellem føtex og Fasanvej metrostation. Priserne er lave og der er frit valg i de mange dybe skåle med ingredienser til netop din favoritsandwich.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review