Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Izumi Frederiksberg

Anmeldelser Izumi Frederiksberg - Frederiksberg

Mari Phi
Jeg har prøvet meget bedre sushi i København. Synes ikke det smagte af specielt meget og udover det, så fald de fra hinanden, når man prøvede at tage dem op med spisepinde. MEN set bort fra det, så havde vi reserveret bord og sidder der i lidt over 2 timer, indtil der kommer en over og siger at bordet er reserveret lige nu og her. Det kunne have været rimelig rart med en meddelsele om det 15-20 min før og ikke på slaget, så man nærmest blev smidt ud - selvom der står reservationen gælder i 2 timer. Grundet den oplevelse, er det mit sidste besøg på Izumi Frederiksberg.
Morthen Pedersen
Lækker mad og meget frisk fisk. Jeg har altid været en smule skeptisk overfor sushi, men det er jeg ikke efter dette besøg 👍👍
M D
Rigtig god sushi ad libitum, men for småt udvalg til prisen ift konkurrenterne.
Azumizan
Smuk indrettet restaurant, god beliggenhed. Servicen og maden fejler intet. Fint til prisen.
Hans Henrik Brolev
Jeg har kun spist en frokost på Izumi, men den var rigtig god. Lækkert stegt kylling, og ris som var nemme at spise med pinde. Det var en rigtig god smagsoplevelse og prisen var rimelig i forhold portionens størrelse. der kunne jeg sagtens spise igen.
Peter Petersen
Rigtig god oplevelse, god og venlig betjening, dejlig sushi meny
Kasper Toftegård
En advarsel! Opdatering: Normalt har det været en skøn oplevelse at komme på Izumi, som den oprindelige anmeldelse beskriver, men siden er priserne forhøjet af 2 omgange og der er indført en stram tidsbegrænsning på 2 timer på reservation af et bord, så er I ude at hygge med et restaurantbesøg, og har brug for at slappe af, vil det være smartere at vælge en anden restaurant-kæde. Vi måtte skynde os gennem middagen, og endte alligevel med at blive frataget vores bord før vi havde spist og drukket færdigt, da den næste reservation var ankommet. Selvom vi skyndte os at sluge de sidste stykker sushi, blev bordet stadig tømt samtidigt, og vi nåede ikke at drikke ud, da glas mm. blev fjernet. En noget ubehagelig afslutning på en ellers rigtig fin aften. Oprindelig: Flotte omgivelser, søde tjenere og velsmagende sushi i ad libitum-mængder - hvad mere kan man ønske sig :) Vi endte med at bestille samtlige veganske retter, og både de klassiske som avocado hosomaki og de innovative som color veggie og zuke mushroom var velsmagende. Vi kommer igen, og tager venner og familie med på slæb :)
Christine G.
Izumi gør det igen og igen 👌🏼 Altid den lækreste sushi og alle pengene værd, selvom det ikke er billigt. Spiser aldrig sushi ude andre steder :)
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review