#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Non Solo Trattoria

Non Solo Trattoria - Frederiksberg - Fotoalbum

Skøn hyggelig lille restaurant som ægte italiensk stil, virkelig hyggelig atmosfære og byens mest høflige og imødekommende betjening, kan klart anbefales, deres mad er en helt suveræn oplevelse. Anbefales 100%.
Nothing to be impressed with Lasagnen var fedtet med fedt/olie løbende ud af beholderen. Når ost gør det tyder det på en ringe kvalitets "pizza ost" og det gør, modsat intentionen, ikke tingene bedre at der bliver tilført en ordenlig håndfuld af denne ost på toppen af lasagnen. Cannelloni med krydr
Lækre pastaretter med en rigtig god smag!! Kyllingen var dog lidt skuffende og lignede næsten noget der er færdigstegt fra et supermarked. Ville gavne retten med noget pulled kylling eller friskstegt kylling ☺️
Pizzaerne fejler ingenting, men inflationen har åbenbart ramt pizzeriaet på Godthåbsvej: en pizza der i 2021 kostede 80 kr koster nu pludselig 115 kr.. Det bliver et nej tak herfra fremover :-)
Maden var god, men bedst af alt var betjeningen. Sympatisk, opmærksom, imødekommende og effektiv. Dejlig atmosfære ved de små borde, og hyggeligt at se regnen på Godthåbsvej fra et lille bord med stearinlys.
God service. Pænt opdækket indendørs og Ok billige frokost pizzaer som smager godt. Kommer igen fordi det hele spillede. Min søn fik en slikpind. Han kom selv med en tom pizzabakke til os uden vi spurgte - det vil sige - han er tankelæser - når nu min søn ik ku spise hele pizzaen.
Fantastisk stemning betjening og ikke mindst mad. Vi kommer snart igen. Kan man give 6 stjerner? Tak for en god aften!
Lærker mad og god service
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures