#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Wok King

Wok King - Frederiksberg - Fotoalbum

Fantastisk lækker sushi Børnene elsker det
Deres leveringsmand smed en kvittering på gaden uden at tænke nærmere på det. I øvrigt lige foran stedet, han havde afleveret.
Super fin sushi til priserne. Spiser altid en af tilbudsmenuerne og de passer perfekt til 1 person
Dejlig mad og rigeligt af den. Kylling i karry med grøntsager, så bliver det ikke bedre. Sød betjening og klart mit favorit take-away sted.
De bedste indbagte kyllinger, nudler, suppe osv! Alt mad er smagt godt til, pakket helt professionelt ind og der går sjældent mere end 20-25 minutter fra bestilling til de ringer på ens dør. Det eneste jeg er ked af, er at de ikke har åbent om mandagen også, haha.
Gode nudel og ris retter. Deres vietnamesiske forårsruller er virkeligt gode. Må også give en ekstra stjerne for den friske ananas i sur/ sød sovsen.
Den bedste Kina/sushi/grill er tilbage efter lang tids lukning, og det er lige så godt som før... Prøv deres oksekød med sort peber sovs og deres kyllinge vinger, det er guf...
Fantastisk lille fin take away at have i nærheden med et stort udvalg af sushi og kinesisk mad. Stort udvalg af drikkevarer, i det hele taget meget velassorteret og rigtig god kvalitet. maden er altid frisk og af de bedste råvarer.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures