Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Mash Frederiksberg

Anmeldelser Mash Frederiksberg - Frederiksberg

Mohammed Jawhari 2020q
Jeg bestilte 2 mørbrad medium well. Men fik så en helt brændt bøf, der smagte af kul. Før jeg kunne spise den blev jeg nød til at oversvømme den med bearnaise. Ovenikøbet blev jeg mødt af dårlig service fra en arrogant medarbejder. Det er helt klart sidste gang jeg tager til den Mash, da de slet ikke kan holde den standard de andre resturanter har. Alt hvad jeg siger kan ses på billedet, som taler for sig selv
Stig Præstekjær Cramer
Vi har fornylig spist på MASH i Bredgade og derfor var det utrolig skuffende at opleve at de på MASH på Gammel Kongevej slet ikke laver op til samme høje standard. Bøffen var underligt brændt og ikke saltet, bearnaise saucen smagte kun af smør, og salaten smagte ikke af vinaigrette og blev serveret med halve salat stokke. Betjeningen gjorde hvad de kunne, så her var der til gengæld ingen klager. Kan ikke anbefales!
Reza Manlou
En god oplevelse, men ingenting ud over det sædvanlige. Kødet var lækkert, omend den ene af vores bøffer var stegt i underkanten af en medium bøf. Betjeningen var lidt små fornærmet i starten, da vi bad om et andet bord, men tøede op undervejs. Alt i alt, var det en god oplevelse, men måske skal vi prøve en anden Mash restaurant i byen.
Hans henrik Styrenhoff
Selvfølgelig er det meget dyrt. Men fantastisk dejlig servering. Og kanon mad jeg vil anbefale en tur der ind 👍
Kenneth Jensen
Gode steaks, men tilbehøret kunne have fået mere kærlighed, og prislejet i den højere ende.
Erik Petersen
Cocy og moderne indretning. Super opmærksom og sød betjening. Virkelig gode og store bøffer. Fik 400g US ribeye med grov fritter, tomatsalat og bearnaise, virkeligt godt. Hertil en flaske Ripasso virkelig afbalanceret og fløjls lækker. Prisen er lidt i den dyre ende.
NA SA
Servicen er tiptop, lokalet er rigtig smooth, sides smager godt og kødet er bare fantastisk. Bestilte en medium, fik en medium-rare med det er ligemeget.
Kristoffer Lønbæk
Restaurantchefen er fantastisk imødekommende, smilende og serviceminded. Altid en god oplevelse at være i hendes hænder.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review